Orijinalini görmek için tıklayınız : Dergi
Ahmet Dedeoğlu
05-24-2008, 04:57 PM
POTAFORUM adminlerinden saykobirader-Arda Sanıyar,Falcon-Efe ve de emotionalman-Bekir kardeşlerimin çıkardığı 3SAYI Dergisinin 15 haziranda yeni sayısı çıkacaktır.Türkiyenin en büyük online dergisi olan 3SAYI dergisine yazı,röportaj veya başka şekilde katkı yapmak isteyenler burada isteklerini bildirebilirler.Kendileri de zaten gerekli açıklamaları daha detaylı yapacaktır.
Kemal Başaran
05-24-2008, 05:35 PM
Bu anlamda basketbolda olduğunu gibi her konuda da seve seve destek veririz.İhtiyaç varsa hayır demek yok hocam bizde..
Ahmet Dedeoğlu
05-24-2008, 08:22 PM
3SAYI dergimizde yazacak olanlar başka hiçbir dergide Haziran sayısında yazmamış olacaklardır.İnşallah ben de Haziran sayısına yazılarımla katkı yapacağım.Dergiyi incelemek isteyenler sitemizin üstündeki bannera tıklayıp Nisan sayısını inceleyebilirler.
Kemal Başaran
05-24-2008, 09:02 PM
Hocam bu konuda mümkün olduğu kadar katkı vermek istiyorum.Bilginize..Tutkumuz sevdamız çok büyük.
diLaN
05-24-2008, 09:19 PM
bende elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
emotionalman
05-25-2008, 12:12 AM
Merhaba Arkadaşlar
Geçen ay elde olmayan sebeplerden dolayı ara verdiğimiz dergimizi yeniden tüm hızımızla hazırlamaya başladık.
Türkiye'nin ilk sanal basketbol dergisi 3SAYI tüm gücünü siz basketbolseverlerden almakta. Sizlerin göstermiş olduğu ilgiye göre kendini her ay geliştirdi ve geliştirmeye devam edecek. Nisan sayımızla birlikte Tam bir basketbol dergisi olduğumuzu herkese gösterdik ve bundan daha iyisini de yapacağımızı Haziran da çıkartacağımız sayımızda göreceksiniz.
Basketbola gönül veren dostların el ele vererek çıkardığı dergiye sizlerde elinizden geldiğince desteklerinizi sunabilirsiniz.
Katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yada mail yoluyla ulaşabilir.
bilgi@3sayi.com
3sayidergisi@gmail.com
Bekir Sıddık KOÇ
3SAYI Genel Yayın Yönetmeni
Mişel Kul
05-26-2008, 04:47 PM
Bende elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.