PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RİBAUND,MESAJ TV' de bu gece 20.45 'de

Ahmet Dedeoğlu
05-26-2008, 02:04 PM
Dün akşam MELTEM TV ' de yayınlanan ve Orhun Ene ile Engin Bayav'ın konuk oduğu RİBAUND programı bu gece 20.45'de kardeş kanal MESAJ TV'de banttan tekrar yayınlanacaktır.
MESAJ TV,Uydudan,Kablolu ve DİGİTÜRK'ten yayın yapmaktadır.
Alınan karar gereği,şimdilik,Pazar akşamları 20.10-21.10 arasında MELTEM TV' de canlı yayınlanan ve aynı gece yine MELTEM TV' de 00.00 haberlerinden sonra tekrarı yayınlanan RİBAUND programı,Pazartesi akşamları 20.45'te MESAJ TV'de de banttan yayınlanacaktır.
İleride de Yönetimin düşüncesi,Ahmet Dedeoğlu ile basketbol keyfi RİBAUND programının Canlı olarak haftada iki gün hem MELTEM TV' de hem de MESAJ TV'de yayınlanmasıdır.
RİBAUND' u bu akşam MESAJ TV'den [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) sitesinde internette de izleyebilirsiniz.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Hayırlısı olur inşallah..

tblforum
05-26-2008, 04:35 PM
Çok sevindim hocam gerçekten bir hafta programı izliyoruz bir daha bir hafta beklemek gerçekten canını sıkıyor biraz insanın çünkü o kadar çekiyorki program insanı gerçekten ben diğer programları izlerken bu kadar zevk almıyorum. Umarım bu proje en yakın zamanda gerçekleşir hocam, iyi çalışmalar;

Early
05-26-2008, 09:34 PM
Valla sonunda dualarımız kabul oldu heralde, Ahmet hocam gerçekten başından sonuna aklımdan geçendi, iyiki de olma ihtimali mevcut. Mesaj tv olayına da pek ala sevindim zaten dualarım kabul oldu diye bunu ima ettim, artık kablolu tv seyircilerinin de takip etme imkanı olacak ve hem programın rating'leri adına, hem de bilinirliği için daha da büyük artı olacak. Zaten şu güne dek katılan pek çok kaliteli isimle beraber bir mevkiye sahipti, bunun artık daha da artacağına eminim.

Ahmet hocam tekrar saygılarımı sunuyorum, umuyorum herşey istediğiniz gibi olur, tabi bunun olmasında bu foruma üye olarak herhangi birimizin yardımı gerekiyorsa bunu yapmaktan da çekinmeyiz.

Ahmet Dedeoğlu
05-26-2008, 10:54 PM
Eralp senin kulağını çekeceğim.:)Programda telefon ediyorsun bana.Olacak iş mi bu yani canlı yayında.?Ben de telefonu kapatmayı unutmuşum.Çaldı da çaldı.:)Kem küm kapattık.

Early
05-26-2008, 11:20 PM
Aman hocam kusura bakmayın yav, program sona ermiştir diye tahmin ettim o saatte. Bir konuşıyım dedim ama anladım meşgule verince siz. Valla iyi halt etmişim ama hocam siz de kapatın programa girince, benim bu telefon durumum size de ders oldu valla :D

tblforum
05-27-2008, 10:50 AM
Ahmet hocam bu mesajtv'de de canlı yayın yani haftada iki gün ribaund programı projesi ne zaman hayata geçecek?

Mişel Kul
05-27-2008, 07:03 PM
Çok iyi bir proje oldu bu bence artık youtube'a eklenmesini beklemeden mesaj tv'den izliyebiliceğiz.