Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet Kandemir RİBAUND 23.programda
Ahmet Dedeoğlu
05-29-2008, 03:44 PM
MELTEM TV'de Pazar akşamları 20.10-21.10 arasında canlı yayınlanan RİBAUND programının bu haftaki konuğu Ahmet Kandemir.
Bu sezon Karşıyaka'yı çalıştıran,önümüzdeki sezon da Mersin B.B.de Head Coach'luk yapacak olan Ahmet Kandemir ve programın daimi yorumcusu Oyuncu Menajeri Engin Bayav ile birlikte inşallah yine keyifli ve aydınlatıcı bir program yapacağımızı ümit ediyorum.
MELTEM TV' de canlı yayınlanan ve aynı gece yine MELTEM TV' de 00.00 haberlerinden sonra tekrarı yayınlanan RİBAUND programı,Pazartesi akşamları 20.45'te MESAJ TV'de de banttan yayınlanacaktır.
Konuklarımıza ve programa soracağınız sorularınız ve yorumlarınız için sms adresi:
meltem yazın boşluk bırak mesajınızı yazıp isminizi de ilave ettikten sonra 3929 'a gönderin.
tblforum
05-29-2008, 05:28 PM
Yine keyifli bir program olacaktır. İnternet üzerinden yayında bir problem olmadığı sürece her zamanki gibi kesin izleyeceğim.
husnucanardil
05-29-2008, 06:36 PM
Hocam isteğimi kabul ettiğiniz için çok teşekkürler.Hatırlarsanız sizden 2 hafta önce Ahmet Hoca veya Murat Özyer'i getirmeniz dileğinde bulunmuştum kırmadığınız için teşekkürler.
Kemal Başaran
05-30-2008, 01:30 AM
pazar günü yine dopdolu bir program olacak anlaşılan değerli hocam merakla bekliyoruz pazar gününü.. çok değerli bir konuğu ağırlayacaksınız yine hocam.Ahmet kandemir hocamızı pek göremiyoruz bu sebepten dolayıda düşüncelerini bilmemiz açısından muazzam bir program olacaktır kesinlikle.Akıcı ve keyifli bir program olacağını biliyor ve sabırsızlıkla bekliyoruz..
Mişel Kul
05-31-2008, 12:02 AM
Her zamanki gibi güzel bir program bekliyor bizi. Ayrıca bir şey sormak istiyorum bu program yaz aylarında devam edicek mi ?
Ahmet Dedeoğlu
05-31-2008, 12:26 AM
İki hafta sonra tatile girecek.Seneye sezon başlayınca tekrar başlayacağız inşallah.
Bu arada ben de youtube için bir bilgi aktarayım.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) sitesine girip aşağıda gözükecek boşluğa [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) yazıp tıklarsanız youtube'a girebilirsiniz.Açık.:)
Ayrıca youtube'daki bütün basketbol drillerini aşağıdaki linkte izleyebilirsiniz.
Çok faydalı olacaktır.
[Only Registered Users Can See Links] d4119e17550?search_query=basketball+drills&search_type=
tblforum
05-31-2008, 12:39 PM
İki hafta sonra tatile girecek.Seneye sezon başlayınca tekrar başlayacağız inşallah.
Bu arada ben de youtube için bir bilgi aktarayım.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) sitesine girip aşağıda gözükecek boşluğa [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) yazıp tıklarsanız youtube'a girebilirsiniz.Açık.:)
Ayrıca youtube'daki bütün basketbol drillerini aşağıdaki linkte izleyebilirsiniz.
Çok faydalı olacaktır.
[Only Registered Users Can See Links] d4119e17550?search_query=basketball+drills&search_type=
Sağolun hocam şarkı dinleyemiyordum bayadır bende iyi oldu :)
Ahmet Dedeoğlu
05-31-2008, 08:39 PM
Engin Bayav Ankarada Telekom-Fenerbahçe maçında olacağından programa gelemiyecek.Ahmet Kandemir ile beraber yapacağız programı.Sorularımız olacak gene.Sms ile Ahmet Kandemir'e merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.
Kemal Başaran
05-31-2008, 10:03 PM
tamam hocam bilgi için çok teşekkürler sağolun..
ozgurmeric
05-31-2008, 11:10 PM
Ahmet Kandemir TBL'in kaliteli koçlarından birisi. Ahmet abi artı kaliteli konuk izlemek şart:)
Early
06-01-2008, 01:36 PM
Programda üçüncü defa olmak üzere yorumculuk yapacağım Ahmet Hocam sayesinde, kendisi talebimi kırmayıp davetini yinelemişti ve bir de çıkan bir aksaklık nedeniyle konuk olmuş olacağım, bu da yinelenmiş oluyor. Bir önceki duruma benzer oldu.
Neyse Nba final değerlendirmesini falan yapmaya çalışacağım, selamlarımı esirgemeden.
Programdaki asıl konuk da tabi TBL'nin kaliteli koçlarından Ahmet Kandemir olacak.Kendisiyle aynı programda yer almak da büyük gurur teşkil edecek benim adıma. Neyse umarım yanımızda olursunuz gerek ilginiz ve izlenimiz, gerekse de sms'lerinizle :)
Kanalı nasıl izleyeceğim? ([Only Registered Users Can See Links])
İki hocama da tekrar saygılar, hepinize sevgiler :)
husnucanardil
06-01-2008, 04:08 PM
Güzel bir program daha bizleri bekliyor.Evet saat 20.10 oldu mu Tv başındayız.
tblforum
06-01-2008, 09:49 PM
Güzel bir program oldu Ahmet Dedeoğlu hocam başta olmak üzere sayın Ahmet Kandemir ve meslektaşım Eralp Demirkul'a teşekkür ediyorum.
Early
06-01-2008, 11:39 PM
Gerçekten hoş ve doyurucu bir programdı. Ahmet hocam cidden çok saygı değer bir insan yani bana tanıdığı fırsat ve yaptıklarımı görüp de bana güvenmesi beni gerçekten mutlu ediyor. Umarım programda dediğim gibi onun, ismail senol ve diğerleri gibi abilerimin, hocalarımın sayesinde gelecekte istediğim yerlere geleceğim, hatta su zamanlarda kurcaladıgım bu yerlere erişmiş olmanın tadına varabileceğim.
Sayın Kandemir ile tanışmak ise benim için muazzam bir duygu oldu. Kendisi ile aynı programda yer almak ve aynı karede bir resme sahip olmak. Çok iyi bir insan ve gerçekten koçlar arasında hep ayrı bir yere sahip.
Neyse umuyorum, çabalarımız sonucu yaz arasına girmeden evvel Ahmet hocam ile beraber son programa bir sürpriz ile çıkmayı başaracağız :)
ogün bülent
06-02-2008, 12:22 PM
İşim sebebiyetiyle programı takip edemedim bu akşam MESAJ tv de tekrarını seyredeceğim anladığım kadarıyla early nikli arkadaşımızı hocam konuk almış zaten hocamızın en belirgin özelliği ve ayrıcalığı başkalarında olmayan vasfı gençlere şans vermesi onları mental anlamda güçlendirip yaptığı işe daha iyi sarılmasına sebebiyet vermesidir.
bu bağlamda bir örnekte sevgili kardeşimiz olmuş ne kadar güzel Ahmet hocam el vermişse yolun açık kardeşim :)mutlaka sendede birşey görmüştür
sevgini ve sadakatını esirgeme .
bu arada Ahmet kandemir hocamız'da katkı yapmış programa güç katmış kanaatındayım ne kadar mutluluk verici böylesine türkiyenin değerlerini bir arada görmek Ahmet hocamızında ayaklarına gönlüne sağlık.
Ribaund programın basketbolseverlere çok şey katıyor bunu ileride konuk olduğumda anlatmak istiyorum şöyleki bazen hocam siz ahmet dedeoğlu hocamızın konuğuydunuz biz sizi tv de seyrettik söylemleri ve birçok Ahmet hocamla ilgili güzel söylemleri rebaund seyircisinin basketbol severlerin görüşlerini inşallah aktaracağım .
akşam MESAJ tv de yayının tekarını seyedeceğim ardındanda 22.30 da şampiyon fenerbahce voleybol takımının ve milli takımın pasörü senenin en iyi pasörü seçilen kuzenim Arslan EKŞİ nin Fenerbahce tv de konuk oradada kuzenim benim şarkımı dile getirmiş ASLA adlı şarkımı arslanın ağzından dinleyeceksiniz sevgiler.....
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.