Orijinalini görmek için tıklayınız : 7 Haziran Cumartesi Günü Program Akışı
Kemal Başaran
06-05-2008, 12:40 PM
Değerli arkadaşlar ''Seçme,Basketbol ve Tanışma''kapsamında sitemizin düzenleyeceği etkinliğin programı şöyledir.
15:30-15:45 Tanışma
KONUŞMALAR
15:45-16:00 Genel Basketbol ve Savunma - Ahmet DEDEOĞLU
16:00-16:15 Savunma basamak ve ilkeleri - Kemal BAŞARAN
16:15-16:30 Etkili Hücum prensipleri -Ogün Bülent GÖRGÜN
10 Dakika ara
16:45-17:45 Üyelerimizden oluşacak müsabaka
17:45-18:00 Değerlendirme ve Kapanış
Hazırlayanlar:Ahmet DEDEOĞLU-Ogün Bülent GÖRGÜN-Kemal BAŞARAN
:D Beklenen etkinlik geliooooo
tblforum
06-05-2008, 05:08 PM
Evet güzel bir program olmuş, kesin olarak oradayım...
Kemal Başaran
06-05-2008, 05:52 PM
katılımların yoğunluğu bizim başarımız olacaktır gelme ihtimali olan tüm arkadaşlarımızı görmekten onur duyacağız iyi bir gün olacak temennimiz bu yönde.İnşallah herkes üzerine düşen sorumluluğu bir parça yerine getirir ve katılımı çok bir etkinlik olur arkadaşlar.Bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
ogün bülent
06-05-2008, 07:09 PM
kemal hocamızın da dediği gibi tüm çocuklarımızı bekliyoruz hocalarımızdan gelmek isteyenleri sitemiz üyelerini, herkezi bekliyoruz.
harika bir oluşum olacak kanısındayım, foto makinası getirmeyi unutmayın:)
bekir#11
06-05-2008, 09:47 PM
valla hocam gelmeyi çok isterdim ama hem elimdeki ciddi sakatlık hemde ingilizce kursum yüzünden katılamıcam galiba ama inşallah bir dahaki sefere
Kemal Başaran
06-05-2008, 10:23 PM
evet fotoğraf makinesi unutmayın gerçekten.Gerçekten unutlumaz bir ilk olucak inşallah rutin zamanlarda devam ederiz bu tip etkinliklere ve bu geleneksel hale gelir.
Çağatay#12
06-06-2008, 11:41 AM
bir de sonda maç yapsaydınız :)
Ahmet Dedeoğlu
06-06-2008, 11:50 AM
Maç yapmadan olur mu oğlum.:)Herkes hünerlerini gösterecek.
tblforum
06-06-2008, 01:53 PM
Yarını merakla bekliyorum. Çok değerli hocalarımız, abilerimiz ve arkadaşlarımızla yakından tanışacağız inşallah... Umarım katılım da yüksek olur.
Mişel Kul
06-06-2008, 07:43 PM
Peki nerede olucak belki bende gelebilirim.
tblforum
06-06-2008, 07:47 PM
Sevgili akadaşlar değerli antrenörüm Ahmet DEDEOĞLU ile görüşmemde aldığımız karar sonucu hem tanışma hemde platformumuza üye olan ve kulüp arayan sporcularımızı görmemiz acısından.
7 haziran cumartesi 15.30 da aşşağıdaki adreste spor malzemeleriniz ve nufüs cüzdanınızla gelmeniz antreman - maç yapılması suretiyle sizleri görmek istiyoruz.
bu etkinliğe tüm antrenörlerimiz davetlidir zaten amacımız antrenörlerimizin çocuklarımızı görmelerini sağlamak ve yetenekli sporcularımıza klup bulmaktır.
Bu bağlamda bu fırsatın oluşmasına etki eden Ahmet DEDEOĞLU hocama teşekkür ederim
katılacak olan sporculaımız isimlerini şimdiden ilgili topiğe ekleyebililer..
7 haziran cumartesi
Saat :15:30
İhlas Marmara Evleri 1.Kısım Sitesi Yakuplu Büyükçekmece İSTANBUL
ihlas koleji lise binası
Ogün Bülent Görgün
Telefon :0.535 341 99 98
1.mamara evleri geliş güzergahları
Aksaray yusufpaşa otobüs: 145
Bakırköy : 76 Y
Mecidiyeköy
beylikdüzü tatilya migrosun orada inilipte gelinilebilir...
Ahmet Dedeoğlu
06-06-2008, 10:33 PM
Potaforumda yazdığımız,çizdiğimiz veya çizemediğimiz çok önemli bir kaç drilin ve de iki sene üstüste İstanbul Ligi şampiyonu olan İhlas Koleji genç ve yıldız takımlarının savunma ve hücum sisteminin uygulamalı anlatımı da salonda yapılacaktır.İhlas Koleji Transition hücumu,zone hücumu ve man to man hücumları ile savunma felsefesi ile sistemindeki zone presler ve de savunmalar uygulamalı olarak da gösterilip zengin bir basketbol ortamı oluşturulacaktır inşallah bu buluşmamızda.
Kemal Başaran
06-06-2008, 10:51 PM
Çok iyi Ahmet hocam az bir zaman kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz potaforum ailesinin bu güzel gününü ve etkinliğini.
:) süper bi etkinlik oldu aama fazla kişi olsaydık dahada güzel olabilirdi . Bu pota forum organizasyonuna gelen bütün hoca ve arkadaşlara teşekkür ediyorum . ahmet hocamızada bize öğrettikleri için minnettarım....
2 . organizasyonu bekliyoruz hocam :)
tblforum
06-07-2008, 08:07 PM
Kesinlikle çok güzel bir organizasyondu gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı. Ahmet hocam başta olmak üzere Ogün Bülent ve Kemal Başaran abilerim ve organizasyona katılan diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Ahmet Dedeoğlu
06-07-2008, 09:23 PM
Bu etkinlikte sahada uygulamalı olarak öğrendiğiniz fundamental tekniklerini sanıyorum ömür boyu unutmazsınız.:)Umarım faydalı olmuşuzdur.
ogün bülent
06-07-2008, 09:28 PM
sizlerle bu güzelliği yaşamak harikaydı uzun yollarla gidip gelsemde ayağım 1 hafta evvel alçıdan çıksada evime mutlu huzurlu geldim.
çünkü bana emeği olan beyoğlu spordan antenörüm idol'üm ahmet hocam inegölden gelen genç antenör kardeşim kemal hocam ve sevgili doğukan,okan,mert,yiğit,cihat,bu yorguluğa değerdi inşallah bir başka basketbol buluşmasında yine basketbolumuzu paylaşırız .
bu arada ahmet hocam 3 sayılık atışlarda isabet oranları şaşırtıcıydı valla beni haşat etti hem 3 sayıda hemde faul atışlaında hocam rövanşını yaparız bilmiyorum yani şu ayağım iyileşsin :)çok güzel drill çalışmaları yaptırdık genç oyuncularımıza onlarda ellerinden geleni yaptılar çok yetenekliler fakat sene kayıpları olması onları zorluyor .
inşallah genede elimizden geleni yapıp onları bir yerlere yerleştirmeye çalışacağız anadolu yakasında olsalar hepsi karşı avupa yakasındalar inşallah yeni buluşmalarda görüşmek üzere katılan katılamayan herkeze sevgiler.....
Hocam hepinize teşekkür ediyorum müthiş bi gündü bu günü unutmucam :) ogün bülent hocamızın dediği gibi gelmeyenler cok şey kaçırdılar :D bidaki sefere artık ...
sizlerle bu güzelliği yaşamak harikaydı uzun yollarla gidip gelsemde ayağım 1 hafta evvel alçıdan çıksada evime mutlu huzurlu geldim.
çünkü bana emeği olan beyoğlu spordan antenörüm idol'üm ahmet hocam inegölden gelen genç antenör kardeşim kemal hocam ve sevgili doğukan,okan,mert,yiğit,cihat,bu yorguluğa değerdi inşallah bir başka basketbol buluşmasında yine basketbolumuzu paylaşırız .
bu arada ahmet hocam 3 sayılık atışlarda isabet oranları şaşırtıcıydı valla beni haşat etti hem 3 sayıda hemde faul atışlaında hocam rövanşını yaparız bilmiyorum yani şu ayağım iyileşsin :)çok güzel drill çalışmaları yaptırdık genç oyuncularımıza onlarda ellerinden geleni yaptılar çok yetenekliler fakat sene kayıpları olması onları zorluyor .
inşallah genede elimizden geleni yapıp onları bir yerlere yerleştirmeye çalışacağız anadolu yakasında olsalar hepsi karşı avupa yakasındalar inşallah yeni buluşmalarda görüşmek üzere katılan katılamayan herkeze sevgiler.....
Haklısınız hocam hocayı bıraktım artık tutsam da faydası yok birisi ahmet hocayı durdursun canım :D
ogün bülent
06-08-2008, 12:38 AM
yalnız ahmet hocam'la 3 sayı yarışırken aramızda bir diyalog geçti.
hocam ooo ben 10 10 atardım dedi bende ooo bende 20 20 atardım dedim hocam maşallah dedi sonra düşündüm ohaaa dedim (özür):)abarttım canım 20 20 faul atışlarında normaldi ama 3 sayılarda değildi hatta çok iyi hatırladığım ahmet hocamın oyuncusuyken antemanda 5 5 ard ard atmıştım hocam bravo falan demişti sonra arada kaçıyor tabi :)hadi zorlasan 10 10 veya 13 14 tane atılırda 20 fazla oldu attım galiba hehehe canım hocam öpüyorum sizi iyiki varsınız....
ogün hocam sizi tanıdığıma cok sevindim gerçekten ya cok acık sözlüsünüz cok samimisiniz :D
berkalp
06-08-2008, 09:36 AM
benm işim cıktı glemedim k.bakmayın
Kemal Başaran
06-08-2008, 11:38 AM
Öncelikle gerçekten çok değerli hocalarımızla beraber genç kardeşlerimide tanıdığım için çok mutlu oldum.Jab step gibi cross over gibi back door kat v cat pıck and roll gibi takım olgusunu ve bizliği oluşturacak eğlenceli drıllerle basketbolun olmazsa olmazı olan fundamental içerikli ve tadına doyum olmayan bir gün oldu.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Bir cümlede size değerli hocaları ve kardeşlerim;
Ahmet hocam beni yetiştiriyorsunuz,geliştiriyorsunuz kendi felsefeme sizden kattığım o kadar çok doğru varki eğer Yüce Allah bir yerlere gelmemi nasip edecekse emeğinizi,çabanızı nasıl öderim bilemem hocam.
Ogün hocam sıcaklığınız,samimiyetiniz insanı o kadar rahatlatıyor ve pozitif düşünmeye yönlendiriyorku keşke bu herkesi bağrına basma olgusu yer etse herkeste.Ahmet hocamın üzerinizdeki emeğini bu şekilde daha net görmüş olduğumu belirtmeliyim.
Kardeşlerim..Belki sadece amatör olarak bir hobi biçiminde bu işin peşinden gideceksiniz.Ama şunu unutmayalım..Belki geleceğin bankacısı polisi esnafı çaycısı olacaksınız ancak kesinlikle bunlardan önce ÖRNEK insan olmayı unutmayalım değerli kardeşlerim.
Yeniden herkese şahsım adına teşekkür eder,inşallah bir dahaki katılımlarda çok daha güzel işlere imza atarız diye düşünüyorum..Sağolun değerli Ahmet hocam Ogün hocam..Sağolun kardeşlerim...
ogün bülent
06-08-2008, 12:46 PM
hocam sen bizim gözbebeğimizsin inegölümüzün türk basketbolumuzun geleceği olacaksın genç yaşında kişilik olgusu, sevgi, saygı anlayışını benimsemiş basketbolumuza uzun seneler hizmet edecek araştırmacı,bilgili yegane hocaladan birisin.
dilerim rabbim yolunu açık etsin senin gibi değerlere çok ihtiyacımız var ama son zamanlarda görüyorumki genç basketbol antrenörlerimiz pırıl pırıl gelecek emin ellere teslim ne mutlu bizlere hayat devam ettikce sonsuza kadar bizler olmayacağız ama basketbol olacak ve el vere vere teslim edeceğiz belki kimimiz mahalle arasında öğretecek belki kimimiz süper salonlada hoca olacak ama tek hedefimiz olacak oda BASKETBOL.
Gönül veren herkezle onur duyuyoyum saygı duyuyorum ama samimi gönül verenlerle aradaki ince çizgi herkeze hasip olmaz anlayan anladı:)sonsuz sevgiler hocam seni taaa inegöllerden buraya yorduk ayaklaına sağlık harika bir hoca kardeşimiz daha oldu cihat kardeşimizide tanımaktan çok mutlu olduk kendisine'de çok selam :)
Kemal Başaran
06-08-2008, 01:21 PM
Tarifsiz hocam..
Söyledikleriniz beni daha da çok çalışmaya daha da çok kararlılıkla faydalı donanımlı bir antrenör olmaya teşvik etmektedir.Çok daha fazla sorumluluk alabilecek olmanın heyecanını yaşıyorum bu söylemlerinizle.Bu söylediklerinizi hak ediyormuyum etmiyormuyum bilemiyorum hocam ama amacım yetinmek değil, hep daha aktarımcı türk basketboluna katkı sağlayacak bireyler yetiştirmenin savaşını vereceğim.Sizin gibi basketbolun neferleri oldukça bizimde görevimiz sizin bu duruşunuzu sevginizi fedakarlıklarınızı korumak kollamak ve büyütmek olacaktır.
İlginize sevginizi benim üzerimde olan emeğinize sonsuz teşekkürler hocam.Allah razı olsun hocam.İyiki varsınız...
tblforum
06-08-2008, 03:05 PM
[Only Registered Users Can See Links] (Potaforum topluca)
[Only Registered Users Can See Links] (Ahmet ve Kemal hocam)
[Only Registered Users Can See Links] (Potaforum Topluca 2 )
Kemal Başaran
06-08-2008, 03:20 PM
Mert kardeşim bir dünya zahmetle resimleri siteye ekliyorsun gayretini çok iyi biliyorum.Yürekten sonsuz teşekkürler olsun kardeşim sana.Allah razı olsun.
postupçıselen15
06-10-2008, 01:28 AM
Slmlr Ben Yeni üye Oldum Ve Katılamadım..bir Klüpte Oynuyorum Ama Temmuzda Lisansımı Alıcam..yeni Takım Istiyorum..
postupçıselen15
06-10-2008, 01:29 AM
Nereye Gitsemyada Nasıl Başvurabilirim Yardımcı Olurmusunuz.bu Arada 3büyüklerden Birindeyimm..
anka13
06-10-2008, 03:12 AM
Kesinlikle Çok Güzel,Eğlenceli ve Öğretici bi gün geçtiğine eminim.Ama Siteye Yeni Katılmam Nedeniyle Bu Mükemmel Günü Kaçırdım:(.Umarım Tekrar Böyle Bir Organizasyon Olur Bende Katılma Şansını Yakalrım.
Kemal Başaran
06-10-2008, 10:29 AM
İnşallah böyle bir oluşumu ama bu sefer çok yoğun bir katılımla gerçekleştiririz.Sizlerde gelirsiniz arkadaşlar.2 saatlik buluşmamızda kendimize kattığımız değerleri burada ifade etmek çok zor.Bir dahaki sefere iştirak ederseniz sizlerde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Esen kalınız..Saygılarımla..
ogün bülent
06-10-2008, 10:58 AM
Nereye Gitsemyada Nasıl Başvurabilirim Yardımcı Olurmusunuz.bu Arada 3büyüklerden Birindeyimm..bilgilerini yazarsan sana daha yardımcı oluruz hangi semtte oturuyorsun nerede oynadın vs. sporcuların kendini tanıtma şıkları olan bölüm var oraya yazarsan seviniiz sana yardımcı olmaya çalışırız..
bu arada hoş geldin...:)
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.