PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Halil Üner RİBAUND'da

Ahmet Dedeoğlu
06-07-2008, 05:28 PM
Pazar akşamları saat 20.10-21.10 arasında MELTEM TV' de canlı yayınlanan RİBAUND programının bu haftaki konuğu Darüşşafaka'yı geçen sene küme düşmekten kurtaran başarılı coach HALİL ÜNER.
Programın daimi yorumcusu ENGİN BAYAV ve HALİL ÜNER ile birliikte BEKO Basketbol ligi,final serisi ve basketbol gündemi masaya yatırılacak.
Sorulan soruya doğru cevap veren izleyicilere yine zengin hediyeler verilecek.Mesajlar için adres:
meltem yaz boşluk bırak sorunun cevabını ve yorumları yazın isminizi de yazdıktan sonra 3929'a gönderin.

diLaN
06-07-2008, 05:55 PM
Muhteşem bir program olacak:D

Mişel Kul
06-07-2008, 06:20 PM
Her zamanki gibi çook güzel bir program olucak.

ogün bülent
06-08-2008, 01:07 AM
harika bir program daha bizleri bekliyor :)

SG13
06-08-2008, 01:31 AM
kesinlikle hocam :D

Kemal Başaran
06-08-2008, 12:51 PM
Bende katılıyorum tüm görüşlerinize hocam.Bekliyoruz sabırsızlıkla.

tblforum
06-08-2008, 03:55 PM
Heyecanla bekliyoruz...

diLaN
06-08-2008, 10:04 PM
muhteşem bir programdı:d

Kemal Başaran
06-08-2008, 10:05 PM
Vallahi çok iyi program oldu Ahmet hocam. Halil hocamızda haklı sebeplerden dolayı dertli.İnşallah herşey gönlüne göre olur.Bu arada mesaj attım şekerspor diye ama mesajda geldi alınmıştır mesajınız diye.Gitti değerli hocam işkembe,kelle paça...:)

Hocam sezon finalini yaptınız inşallah yeni sezonda da aynı başarınız devam edecektir bunda şüphemiz yoktur.Tebrikler geçirdiğiniz iyi bir sezon için bizi değerli basketbol gönüllüleriyle kavuşturduğunuz için.

tblforum
06-08-2008, 10:14 PM
Güzel bir program oldu. Tebrikler hocam...

Mişel Kul
06-08-2008, 10:34 PM
Güzel bir program oldu...

Ahmet Dedeoğlu
06-08-2008, 10:50 PM
Programın gece 00.00 haberlerinden sonra MELTEM TV' de,yarın akşam 20.45'de MESAJ TV'de tekrarı yayınlanacaktır.Geçen hafta Mesaj Tv' de tekrarın yayınlanamamasının sebebi kaydın cd'de kötü görüntülerin olması imiş.Bu programın temiz aktarımı yapılıp, yarın akşam da MESAJ TV'de hem kablolu yayından hem de uydudan izleyebilirsiniz.Bu gece de Meltem TV de tekrarını izleyebilenler izlesin.Süper aydınlatıcı,eğitici bir program oldu.
Aynı zamanda sezon finali oldu.Yönetim tatile çıkıyormuş,bizim programa da tatil verelim abi dediler.Nasıl olsa sezon bitti dediler.Yeni sezonda Pazartesi akşamları yayınlarız dediler.
Hayırlısı olur inşallah.
Bu sezon finalinin tekrarını kaçırmayın..

diLaN
06-08-2008, 10:53 PM
ya 22 haziran hido da iptal oldu o zaman:s

Ahmet Dedeoğlu
06-08-2008, 10:58 PM
Senin ve Büşraların mesajınızı okudum.Selam ve sevgilerimizi de ilettik size Halil Üner ile beraber.
Hidayet olayına gelince,bana yönetim kararını bildirip yeni sezonda kısa sürede tekrar başlarız,dediklerinde çok üzüldüm,Hidayetin hayranları için.Ne yapalım karar yönetimin,yapacak bir şey yok.Yeni sezonda zaten kısa bir tatilden sonra başlayacağız.İnşallah o zaman alırız Hido'yu programa.:)

mcgrady_1
06-08-2008, 10:58 PM
İzleyemedim akşam malesef evde değildim ama gece mutlaka izlicem... :D

diLaN
06-08-2008, 11:01 PM
Evet hocam çok teşekkür ederim programınızı kesintisiz izledim :D Çok güzel bir programdı :d Bi mesaj daha atacaktımda program bitti:d

Kemal Başaran
06-08-2008, 11:06 PM
Hayırlısı olsun hocam geç olsun güç olmasın derler ya nasip kısmet ise Hidayet TÜRKOĞLU ile yapacağınız programıda eğer sizin ve Hidayet Türkoğlu'nun programıda uyarsa sabrederiz bekleriz ve seve seve izleriz hocam.

SG13
06-08-2008, 11:33 PM
Muhteşem bir program olacak:D

KESİNLİKLE..... :)

Ahmet Dedeoğlu
06-13-2008, 04:12 PM
Sezon finali olan RİBAUND'un 24.programında,2 galibiyetle düşmesine kesin gözüyle bakılan Daçka'yı aldıktan sonra 9 galibiyet alıp düşmekten kurtaran,hatta neredeyse play off'a bile sokma şansı yakalayan Coach Halil Üner'i ağırladık ve bize göre Yılın Coach'u Halil Üner ile doyumsuz ve keyifli bir sohbet ile sezonu kapadık.
Gelecek sezon inşallah iki ayrı kanalda RİBAUND ve POTAFORUM isimli iki basketbol programı ile Türk basketboluna ve basketbolseverlere hizmet etmeye devam edeceğiz.
Yukarıdaki anket bölümünde siz de Yılın Coach'u anketimizde görüşlerinizi dile getirip oylama yapabilirsiniz.
Herkese en içten sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu

tblforum
06-13-2008, 05:14 PM
Sezon finali olan RİBAUND'un 24.programında,2 galibiyetle düşmesine kesin gözüyle bakılan Daçka'yı aldıktan sonra 9 galibiyet alıp düşmekten kurtaran,hatta neredeyse play off'a bile sokma şansı yakalayan Coach Halil Üner'i ağırladık ve bize göre Yılın Coach'u Halil Üner ile doyumsuz ve keyifli bir sohbet ile sezonu kapadık.
Gelecek sezon inşallah iki ayrı kanalda RİBAUND ve POTAFORUM isimli iki basketbol programı ile Türk basketboluna ve basketbolseverlere hizmet etmeye devam edeceğiz.
Yukarıdaki anket bölümünde siz de Yılın Coach'u anketimizde görüşlerinizi dile getirip oylama yapabilirsiniz.
Herkese en içten sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu

OVV... Bu mükemmel bir haber, basketbolla dolup taşıcaz artık :)