Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Bi Yardım
frnimy
06-08-2008, 05:32 PM
Bizim Beden Eğitimi Hocası Sınav Yapıcak Bize örnek Bi Soru Sordu
Soru şöyle:basketbol Topunun Et Kalınlığı Nedir,hakemin Giydiği Kostümün Maddesi Nedir,hakemlerin Maçtan önce Yaptığı Konuşmanın Adı Nedir Gibi Sorular
Sizinde Böyle Ilginç Sorular Varsa Bi Soruyu Ve Cevabı Yazın Bi Katkısı Olur Bana Belki Sıfır Almam Lütfen Bi Yardım
diLaN
06-08-2008, 09:15 PM
Yok artık buda sorumu ya:s basketbol topunun üstünde ortalama çok nokta vardır filan da çıkar kesin
mcgrady_1
06-08-2008, 09:20 PM
Yani oha dicem ayıp olcak demiyorum bu yüzden gerçekten bunlar ne ya hem bunları sormusta ne işinize yarayacak onuda mı dusunmuyor gıcıklık işte öğretmenim kotu not veririm hesabı... :D
Yani oha dicem ayıp olcak demiyorum bu yüzden gerçekten bunlar ne ya hem bunları sormusta ne işinize yarayacak onuda mı dusunmuyor gıcıklık işte öğretmenim kotu not veririm hesabı... :D
KesinLikle katılıyorum arkadaşa :D
Kemal Başaran
06-08-2008, 10:27 PM
Allah yar ve yardımcın olsun derim başka diyebilecek birşey bulamıyorum açıkçası değerli kardeşim.Yani hakemler bile giydikleri elbisenin neden yapıldığını biliyormu bilmiyorlarmı bilmiyorum ama aslında öğrensek belki biz antrenörlere maçta daha ılımlı yaklaşabilme ihtimalleri olur belki:)
BüŞrA
06-10-2008, 12:32 AM
Lise 1'in dönem ödevi bile bundan bin kat kolay... zaten böyle bir sorular olmaz :D komedi resmen :D et kalınlığı?giydikleri giysi neyden? bunları duyunca şaka zannettim yemin ediyorum... resmen komedii...
LP.ZKN
06-10-2008, 01:02 PM
Anlamsız Şeyler hayttınızda Ne Gibi Katkısı Olacağına İnanıorlarki?:)
ersan ilyasova
06-10-2008, 01:23 PM
Bu Ne Böyle Ya Hocanız Şaka Mı Yapıyor.
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.