PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu sezon hido gelmeyecek mi ?

hidoselami
06-09-2008, 02:37 PM
yaw önce gelecek sonra gelmiyecek diye heyecan yaptınız :(

Ahmet Dedeoğlu
06-09-2008, 02:52 PM
Ahmet Dedeoğlu'nun yazısından alıntı:
Hidayet olayına gelince,bana yönetim kararını bildirip yeni sezonda kısa sürede tekrar başlarız,dediklerinde çok üzüldüm,Hidayetin hayranları için.Ne yapalım karar yönetimin,yapacak bir şey yok.Yeni sezonda zaten kısa bir tatilden sonra başlayacağız.İnşallah o zaman alırız Hido'yu programa.:)

Sen bu yazılanları okumuşsun ki bu soruyu soruyorsun.Ben iki haftalık programa çıkacak konukları ayarladım.Ancak kanalda canlı yayın ekibi ve yönetmenler tatile çıkıyormuş.Bunu bana Halil Üner'in yanında bildirdiler dün akşam.Sezon finali yapalım bu akşam abi dediler.2-3 haftalık tatilden sonra gene başlarız.Ancak pazartesi akşamı veya salı akşamı yayınlayalım artık RİBAUND programını,dediler.Pazar akşamı maçlar olduğu için çok telaş yapıyoruz,filan dediler.
Durum bu.Bizim yapabileceğimiz bir şey yok bu durumda.Ben de Özlem hanıma durumu bildirip özür dileyerek yeni sezonda Hido'yu programa alacağımızı söylerim herhalde başka bir şey yapamıyorum.

hidoselami
06-09-2008, 04:55 PM
sayın dedeoğlu bu durumda Hidayet Türkoğlu tam olarak ne zaman katılacak programa ?

Early
06-09-2008, 05:13 PM
Arkadaşım şu dakikada nasıl net bir açıklama bekliyorsun ki ? Ahmet Hoca'yı da zor durumda bırakıyorsun, sonuçta bu yönetimin kararı ve programın başlama süresi netleşince o da belli olur.

Böylesine baskı yapmaya gerek yok, bir söz verildiyse hocam tarafından -istisnai durumlar olmadığı takdirde- tutulur, emin ol..

ersan ilyasova
06-09-2008, 05:18 PM
Evet Bunda Daha Fazla Israr Etmeye Gerek Yok Ki.Gelecekse Gelir.Programı Sadece Hedo İçin Mi İzliyorsun.Takipcisiysen anlarsın gelip gelmeyeceğini.

hidoselami
06-09-2008, 05:20 PM
------------------------------------------

ersan ilyasova
06-09-2008, 05:22 PM
Tartışma Çıkarmaya Gerek Yok.

hidoselami
06-09-2008, 05:28 PM
ersan ilyasova senin avukat olman lazım :D

Kemal Başaran
06-09-2008, 06:03 PM
Değerli kardeşlerim bizim Potaforum Ailesi olarak SEVGİ yolunu seçtiğimizi gayet iyi bilelim.Bilinki burada kimse kimseye yakınlık sempati duymak zorundadeğildir ancak saygı duymak zorundayız.Bize yanlış gelen şeyler elbet olacaktır ama ben uslubu dedemden öğrenmiştim.Dedem derdi;uslubun kırıcı olmayınıda vardır,bir insana olumsuz birşey söyleceğin zaman bile mutlaka onu kırıp incitmemenin yolu vardır sen bunu yap işte o zaman erdemli insan olursun derdi.Evet çok değerli kardeşlerim biz birbirimize saygımızı gösterdiğimiz sürece farkında olmadan sevgi bağlarımızın önceleri insanların beğenmedimiz ve fevri serzenişlerde bulunduğumuz hareketlerini daha iyi anlamaya ve uslubumuzu onu kırmadan kullanabildiğimizin farkına varacağımızı bilmenizi isterim.

Sizleri çok seviyoruz.Bizim ailemizdeki tüm arkadaşlarımız örnek olsun ışık olsun bizden,sizden sonrakilere.Biz lütfen tartışma yapacaksak nasıl faydalı birer insan oluruzun tartışmasını yapalım.Lütfen değerli kardeşlerimiz.İyiki varsınız...

hidoselami
06-09-2008, 06:08 PM
eyvallah hocam.dikkat edeceğiz ;)

Kemal Başaran
06-09-2008, 06:17 PM
hidoselami ve ersan ilyasova..Kişisel sıkıntılarınızı buraya yansıtacak ve bu forumdaki üyelerimizi bu kişisel problemlerinizle yüzyüze bırakacak rahatsız edecekseniz bunun yerinin asla ve asla burası olmadığını en azından başta Ahmet hocam olmak üzere bizim burada buna izin vermeyeceğimizi bilmenizi isteriz değerli kardeşlerim.Bu konunun bir daha açılmaması dileği ile.Saygılarımla..

ersan ilyasova
06-09-2008, 06:19 PM
İyide Hocam Bu Kişisel Bir Tartışma Değil.Başka Birinden Hıncını Alamadı.Geldi Bana Çattı.

Kemal Başaran
06-09-2008, 06:21 PM
Tamam konuyu kapayalım yorum yapmazsak üzerine gitmezsek hallolacaktır değerli kardeşim benim tamam mı?Rica ediyorum önemle rica ediyorum..

Early
06-09-2008, 06:24 PM
EARL senin moderatör olman lazım :D

arkadaşım şeklindeki hitap tarzını da arkadaşına yap.

mantıksız soru mu sordum ben ? bi kaç kez programa çıktın diye uzman mı oldun başımıza ?

Terbiyesizleşme. Burada insan gibi ve bu forumun da adeta bir çatı, bir yuva olduğunu bilerek sana "arkadaşım" diye hitap ettim, nickinle hitap etmedim dalga geçer gibi düşünürsün diye. Moderatör değilsem burada kendi isteğimle değilim ayrıca Ahmet hocam gereken teklifi yapmıştı bana, ben ilgilenemeyebileceğimi düşünerek denememiştim. Tabi bu demek değil ki, ben sana karşı bir görüş bildiremeyeceğim.

Fazlasıyla şımarık mesajların var. Burada birşey yazdıysan, cevap da gelir, buna karşı panik yapmamayı öğrenmelisin. üç kez programa çıktım ama uzman değilim. uzman olursam da, emin ol en başta programa çıkarak değil, başka bir yol izleyerek olurum. Uzman olmak ve ünlü olmak farklı kavramlar.

Neyse mesajını editlemeni talep ediyorum, üslubun gerçekten kötü. Yapmayacaksan da görevlilere kalacak. Eğer biraz olsun mantıksız şeyler söylemediğini düşünüyorsan görevlilere bırakmadan böyle güzel bir aile içinde, böyle güzel bir forumda tartışmaya mahal bırakacak mesajlar atmazsın zaten.

Kemal hocam mesajınız için de teşekkürler, umarım faydalı olmuştur herkese.

Kemal Başaran
06-09-2008, 06:30 PM
Çok değerli kardeşim Early; birbirimizi kırıp incitmeye deymeyeceğini hayat döngüsü içerinse er yada geç anlayabiliriz inşallah.Sizleri tüm samimiyetimizle söylüyoruzki gerçekten çok değer veriyor seviyoruz.Siz bu ülkenin, bu basketbol sevdamızın dava arkadaşlarımız kardeşlerimizsiniz,Bağlarımızın kuvvetliliği insani yönümüzün kuvveti olacaktır.Birbirimizi üzmek kırmak yok tamam mı?Budur isteğim,ricam...

karabulut
06-09-2008, 10:31 PM
Çok değerli kardeşim Early; birbirimizi kırıp incitmeye deymeyeceğini hayat döngüsü içerinse er yada geç anlayabiliriz inşallah.Sizleri tüm samimiyetimizle söylüyoruzki gerçekten çok değer veriyor seviyoruz.Siz bu ülkenin, bu basketbol sevdamızın dava arkadaşlarımız kardeşlerimizsiniz,Bağlarımızın kuvvetliliği insani yönümüzün kuvveti olacaktır.Birbirimizi üzmek kırmak yok tamam mı?Budur isteğim,ricam...

gelde duygulanma şu mesaja.bu mesajın üstüne bişey denilirmi bilmiyorum...

Kemal Başaran
06-09-2008, 10:40 PM
Değerli kardeşim beni onure eden yorumun için çok teşekkür ederim.Ancak olması gereken budur.Biz hepimiz birbirimizi anlayabilirsek karşımızdakinin yerine ete kemiğe bürünebilirsek idrak edebilir değer verebilirsek yol alacağızdır.Tartışmaların sonunda belki çokça kırıntılar olacaktır etrafımızda sonra tek tek toplamaya başlayacağız bir araya getirmek için..Bir yaprak düştüğünde tekrar dalına koyabilirmisin.Hepimiz fark etmeden kalp kırmıyormuyuz ama en nihayetinde hepimiz bir anadan doğmuyormuyuz.Gönlümüz şenlenir bizim sohbetlerde..Yüreğimiz burkulur en kasvetli sözlerde..Biz iyi şeyler söyleyelim..Ne kadar söz varsa düne ait şimdi yeni şeyler söylemek lazım.Ve biz hep iyi güzel şeyler söyleyelim birbirimize..Saygılarımla Kemal BAŞARAN..

Zeyna
06-17-2008, 11:35 PM
Ben daha demin öbür konuya mesaj attım bunu görmediğimden dolayı. Bunun için özür dilerim. İkincisi ise tabiki üzüldük gelmediği için fakat bu gelemeyeceği anlamına gelmiyor. Önümüzdeki sezon onu RİBAUND'da görmek isteriz.
Tekrar teşekkürler:)

Ahmet Dedeoğlu
06-17-2008, 11:47 PM
Bu arada,birkaç programda Dilan'a,Yiğit'e ve Kastamonu Tedaş basketbol takımına canlı yayında selam ve sevgilerimi göndermiştim.:)Şimdi sen de potaforum ailesine katılınca bunu hatırladım.:)

kaan
06-18-2008, 12:46 AM
Değerli kardeşim beni onure eden yorumun için çok teşekkür ederim.Ancak olması gereken budur.Biz hepimiz birbirimizi anlayabilirsek karşımızdakinin yerine ete kemiğe bürünebilirsek idrak edebilir değer verebilirsek yol alacağızdır.Tartışmaların sonunda belki çokça kırıntılar olacaktır etrafımızda sonra tek tek toplamaya başlayacağız bir araya getirmek için..Bir yaprak düştüğünde tekrar dalına koyabilirmisin.Hepimiz fark etmeden kalp kırmıyormuyuz ama en nihayetinde hepimiz bir anadan doğmuyormuyuz.Gönlümüz şenlenir bizim sohbetlerde..Yüreğimiz burkulur en kasvetli sözlerde..Biz iyi şeyler söyleyelim..Ne kadar söz varsa düne ait şimdi yeni şeyler söylemek lazım.Ve biz hep iyi güzel şeyler söyleyelim birbirimize..Saygılarımla Kemal BAŞARAN..
hocam bu kadar ınce olmayı nası becerıosunuz anlamıorum gercekten ornek alıncak ınsansınız

Kemal Başaran
06-19-2008, 06:32 PM
Pek saygıdeğer kardeşim sanada çok teşekkür ediyorum.Ancak emin olki ne isem oyum..İnsani değerlere olması gerektiği kadar değer veriyorum kadrini kıymetini bilmeye gayret ediyorum.İnsani ahlakın güzelliği bizim insani ilişkilerimizin güçlüğünü birbirine bağlılığını gösterecektir.Ve ben böyle olsun istiyorum.Hep derim elimizden gediğince dilimizin döndüğünce yüreğimizin yettiğince insanlara yar olmak yaren olmak derdini omuzlayabilmek sevincini çoğaltabilmek,Mevlana efendimizinde dediği gibi ''Hataları örtmede gece gibi olabilmek'' adına yaşantımızı sürdürmenin erdemine inanıyorum.

İnşallah karınca kararınca bunları yapabiliyorsak,faydalı olabiliyorsak en azından kıyısından geçebiliyorsak bunun hazzını mutluluğunu tarif edebilmem olanasızdır.Yeniden ilgi ve alakana düşüncene ve iyi niyetine çok teşekkür ediyorum.Sağolasın değerli kardeşim..

dincko
07-09-2008, 09:51 AM
Değerli kardeşlerim bizim Potaforum Ailesi olarak SEVGİ yolunu seçtiğimizi gayet iyi bilelim.Bilinki burada kimse kimseye yakınlık sempati duymak zorundadeğildir ancak saygı duymak zorundayız.%100 Haklısın Hocam.Saygı Mecburi! Sevgi kafana göre... :)

Mişel Kul
07-31-2008, 10:35 PM
Hocam Hedo gelmiyecek değil mi ?