PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hurşit Baytok Eğitim Cdsi Ve Kitabı çıktı!

Kemal Başaran
06-15-2008, 04:25 PM
HURŞİT BAYTOK'UN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU EĞİTİM CDSİ VE KİTABI ÇIKTI
Çok değerli basketbol emekçisi hocamız Hurşit BAYTOK'un biz değerli basketbolseverler için hazırladığı ''KOMBİNE SAVUNMALAR'' kitabi ile ''BİREYSEL SAVUNMA TEKNİKLERİ'' dvdsi çıktı..

32 sayfa olan ''KOMBİNE SAVUNMALAR'' içeriğinde; hem kombine savunmalar,hem bireysel savunma ve teknikleri hemde savunma sistemi seçiminde göz önüne alınacak kriterler var.Ve bunlar 50 tane şema yardımı ile anlatılıyor.

''BİREYSEL SAVUNMA TEKNİKLERİ'' dvd içeriğinde de tamamen bireysel savunma teknikleri ve drilleri yer alıyor.DVD'nin süresi ise 90 dakika.

Bu güzide ve önemli eseri temin etmek ve yararlanmak isteyen üyelerimiz
irtibat adresi olan hursit@hursitbaytok.com ve hursitb@superonline.com dan ve 0533 571 42 70 numaralı telefondan bu eğitim içerikli kaynağı alabilirler.

Ahmet Dedeoğlu
06-16-2008, 05:00 PM
Çok faydalı bir çalışma.Herkese tavsiye ederim.Sevgili Hurşit Baytok,bu el emeği göz nuru güzel eserin için tebrikler ve teşekkürler.

tblforum
06-16-2008, 05:43 PM
Ben gerçekten emeğe değer veririm. Hele Hurşit Baytok gibi değerli bir hocamızın bu çalışmasını gördüğüm an satın almak için hemen kendisiyle irtibata geçtim ve ona kitap ve cd'leri alacağımı belirttim. Bugün hemen sabah kalkıp ilk işim postaneye gitmek oldu. Gerçekten herkese tavsiye ederim. Zaten fiyatı da gayet makul (25 YTL).

Hurşit hocama bu güzel çalışması için tekrar teşekkür ederim. Yarın ulaşacak kaynaklar elime ve daha sonra sizlerle de paylaşmak isterim yorumlarımı...

SG13
06-17-2008, 10:28 PM
eminim faydalı bi eğitim setidir ;)

Ahmet Dedeoğlu
06-17-2008, 11:19 PM
Kesinlikle öyle.Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın.Hurşit hocanın daha önce yazdığı ve bütün okullara dağıttığı " Fundamental " kitabından ben açık söylemek gerekirse çok istifade ettim ve çalıştırdığım takımlarda o serideki kitaplardan sayısız çalışma ve driller yaptırdım.

bekir#11
06-18-2008, 12:02 AM
bencede hurşit hoca yapmışsa güzel olmuştur gördüğüm kadarıyla UPS sponsorluğunda bi cd üzerindeki reklamdan gördüğüm kadarıyla yani işin içinde semra hoca var demektir bence harika bir cd olmuştur en kısa zamanda edinicem

Kemal Başaran
06-18-2008, 12:27 PM
Hurşit hocam ile 2 muazzam gün geçirdim.Beşiktaş genç takım Antrenmanına çıktık beraber. İzledim bol bol, beyinen not tuttum müthiş bir deneyimdi gerçekten.İlgisi alakası yaklaşımı inanılmazdı çok büyük bir usta çok büyük bir değer çok yol aldım, gerçekten inanılmazdı.Cd ve dvdsinide sağolsun büyük ustadan aldım.Genç antrenörler için müthiş bir kaynak tek kelime ile muazzam..İnşallah Hurşit hocamla çalışma fırsatına nail olacağım nasipse bunuda çok istiyorum,inanıyorum gerçekten değerli büyüklerim ve kardeşlerim.

Teşekkürler Değerli Hurşit hocam bize kattıklarınız için,ödeyemeyeceğimiz emekleriniz için...

Ahmet Dedeoğlu
06-29-2008, 08:24 PM
İnşallah Beşiktaşta Hurşit Hoca ile beraber çalışırsın Değerli kardeşim Kemal.Potaforum ailesi olarak biz de senin Beşiktaşta antrenörlük yapmandan,Hurşit hoca ile beraber çalışmandan büyük bir gurur duyacak,çok mutlu olacağız.:)

Kemal Başaran
06-29-2008, 10:46 PM
İnşallah değerli hocam temennim bu.Yılmak yok İnşallah ülkeme layık donanımlı bilgili bir antrenör olacağım çabam gayem budur.