PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtadam gibi sıçrayın

murad7474
06-20-2008, 01:50 PM
Merhaba arkadaşlar mekik hakkında bilgi ararken bu sıçramayla ilgili problemleri olan arkadaşların yazılarını gördüm. Şu an 34 yaşındayım. Uzun uzun programlar yazılmış oysaki ben sadece evde aletsiz çalışarak koşmadan, bir arabanın tavanına atlayabiliyordum. boyum 1.86 kilom ise 80 idi.

yaptığım şeyler sadece şunlardı;

Çok sağlam olmayan bir ipi gerdim ve koşmadan atlıyabileceğim seviyede bağladım. önce üzerinden atlayıp hiç hareket etmeden ve geriye dönmeden ters olarak geri noktaya sıçradım. her geçen gün atladığınız yükseklik fazlalaşacak.(ip sağlam olmamalı takıldığınızda kopmalı)

İkinci olarak parmak uçlarımda yere çöküp yavaşça ayağa kalktım. bunu kaslarım acımaya başlayana kadar yapıp dinlendirip tekrar yaptım.

Üçüncü olarak olduğum yerden sıçrayarak diz kapaklarımı omuzlarınıza değdirmeye çalıştım.

Dördüncü olarak çocukken kardeşinizle oynadığınız uçakçılık oyununu evdeki tekli koltukla çalıştım.

Beşinci çalışmam da belli bir yüksekliğe (baş izanıza) makas atmaya çalışmamdı.

Altıncı olarakta yere çizgi çizin ve hiç koşmadan ileriye doğru sıçrayın. parmak uçlarınızla sıçrayın ve parmak uçlarınızla yere inin. Sıçradığınız bölgeyi işaretleyin ve tekrar deneyin.

Arkadaşlar bunları yaparken abartıp ayakbileklerinizi ve belinizi incitmeyin. Abartıp çok yorulmayın. Yavaşça ve düşünerek şıçrayın zamanla arkadaşlarınız size hayranlıkla bakacaktır.

diLaN
06-20-2008, 06:17 PM
Gerçekten çok teşekkürler o engin bilgilerinizi,tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için...:)

efekafkef
06-21-2008, 01:21 PM
vay ilginç helal oldun bilader:D

Gençlik(spor)
06-21-2008, 04:49 PM
mantıklı bir çalışma tşkler

Nilay15
06-22-2008, 01:41 PM
ılgınncchh tesekkurler..

BüŞrA
06-23-2008, 11:10 PM
gerçekten teşekkürler...3 ve 6 yı ben hep yapıyorum,işe yarıyor ;) hepsinin yarayacağına eminim...