PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaşar Sevim, Uluslararası Basketbol Antrenör Seminerini Değerlendirdi

Ahmet Dedeoğlu
06-21-2008, 04:38 AM
Yaşar Sevim, Uluslararası Basketbol Antrenör Seminerini Değerlendirdi
21.06.2008 00:16
TBF ve FIBA’nın birlikte düzenlediği Uluslararası Basketbol Antrenör Seminerinin ilk günü sonrası TBF Eğitim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Yaşar Sevim değerlendirmelerde bulundu.
[Only Registered Users Can See Links] {font-family: Georgia; font-size: 12px }p {font-family: Georgia; font-size: 12px }

Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIBA’nın birlikte düzenlediği Uluslararası Basketbol Antrenör Seminerinin ilk günü sonrası TBF Eğitim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yaşar Sevim değerlendirmelerde bulundu.

[Only Registered Users Can See Links]ı Basketbol Antrenör Semineri’nin her geçen yıl daha iyiye gittiğini söyleyen Sevim, “Her geçen yıl bu organizasyon bilgi ve içerik açısından daha iyiye gidiyor. TBF’nin her birimi bu yoğun ve sonucu uzun sürede alınacak, ancak kalıcı başarının vazgeçilmezi olan eğitim çalışmalarımıza destek oldu ve olmaya da devam ediyorlar. Özellikle Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Yönetim Kurulu bu çalışmaların gerekliliğini ve sürekliliğini hep destekleri ile ifade ettiler. Kendilerine basketbol antrenörleri ve Eğitim Kurulu adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

[Only Registered Users Can See Links];nın da bu organizasyona önemli katkılar sağladığını belirten Sevim, “Türkiye Basketbol Federasyonu, FIBA’nın Avrupa bölümü ile ortaklaşa bu organizasyonu gerçekleştiriypor. Burada da FIBA Avrupa Antrenörlük Faaliyetleri Koordinatörü Michael Schwarz’a teşekkür etmek istiyorum. Onun da bu organizasyondan memnun kalması bizleri sevindirdi. Önümüzdeki yıllarda da FIBA’nın destekleri ile birlikte daha iyi organizasyonlar düzenlemek amacındayız. Önemli olan bu organizasyonun gelecek yıllarda da gelişerek devam etmesi” açıklamasında bulundu.

Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’ndeki eğitimcilere de değinen Sevim, Svetislas Pesic, Tab Baldwin, Zare Markovski, Murat Özyer ve Ceyhun Yıldızoğlu gibi üst düzeydeki antrenörlerin gönülden ve özveri ile bu eğitim çalışmalarına katkılarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Sevim, eğitim veren antrenörlerin yanında TTNet Beykoz'da görev yapan Çetin Yılmaz, MHK Genel Sekreteri Kadir Özçelik, FIBA kokartlı hakemlerimizden Recep Ankaralı ve halen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapan Doc. Dr. Gökhan Metin ile TBF Merkez Hakem Kurulu, Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği yetkililerine de teşekkür etti.
Kaynak:tbf