PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray ile Telekom Birleşmeli mi?

husnucanardil
06-22-2008, 03:44 PM
Galatasaray ile Telekom Birleşmeli mi?Nedenleriyle birlikte yazalım.

okidoki
06-22-2008, 04:33 PM
Bence evet Ülker altında eziliyoruz Fenerbahçeye..Şampiyonluk hedefliyorsa birleşebiliriz.

ersan ilyasova
06-22-2008, 04:55 PM
Ben Birleşmemelerinden Yanayım.Ligimizdeki Kaliteli Takım Sayısı Git Gide Azalıyor Bence.Ülker ve Fenerbahçe Örneğinde Olduğu Gibi Buda Ona Benzer Bir Olay.İki Takımda Çok İyi.Buna Gerek Yok.Bütçe Konusundanda İleride Olduklarından Eminim.

whynot1
06-22-2008, 05:26 PM
Birleşmeli...

kaan
06-22-2008, 09:12 PM
bence bırlesmelı nasıl ulker fenere destek saglayıp bu kadar ıyı duruma geldıyse telekomda galatasarayla bırleserek bence lıgımı daha rekabetlı ortama gırer

BüŞrA
06-22-2008, 09:22 PM
bence bırlesmelı nasıl ulker fenere destek saglayıp bu kadar ıyı duruma geldıyse telekomda galatasarayla bırleserek bence lıgımı daha rekabetlı ortama gırer

kaana katılıyorum... birleşmeli :)

kaan
06-22-2008, 09:25 PM
katıl katıl :)

MKS_28
06-22-2008, 10:01 PM
Bence birleşmemeli. ikiside hedefi yüksek olan takımlar olduğundan birleşirlerse zirveye oynayan ve lige heyecan katan takım sayısı azalmış olacak. Eğer başarı deniyorsa Galatasaray ın zaten sponsoru var. Telekom desen zaten çok iyi bir bütçeye ve iyi bir kadroyada sahip. arkalarında taraftar desteğide varken neden Ankaralılara sırtını dönsünki? özelliklede Telekom açısından çok gereksiz bir birleşme olur.

okidoki
06-22-2008, 10:07 PM
Bence birleşmemeli. ikiside hedefi yüksek olan takımlar olduğundan birleşirlerse zirveye oynayan ve lige heyecan katan takım sayısı azalmış olacak. Eğer başarı deniyorsa Galatasaray ın zaten sponsoru var. Telekom desen zaten çok iyi bir bütçeye ve iyi bir kadroyada sahip. arkalarında taraftar desteğide varken neden Ankaralılara sırtını dönsünki? özelliklede Telekom açısından çok gereksiz bir birleşme olur.

Galatasaryın sponsoru Ülker ülker fb de bjk yede ama fb ye daha ağırlıklı gs ona göre 2klasman takım oluyor.Birleşmek lazım kalite artar..Yeni sezonda Trabzon Alpella da var

bekir#11
06-22-2008, 10:14 PM
bence birleşmemeli eğerki birleşirlerse ankara gibi bi şehrimiz güzide kuluplerinden birisini kaybetmiş olucaktır bence birleşme olmamalı

tuncel
06-23-2008, 01:08 PM
birleşmelerinin bence sakıncası var... basketbol istanbul odaklı olacaktır o zaman... beşiktaş da banvit ile birleşsin madem... zaten federasyon basketbolun anadoluya yayılmasından yana... sponsorluk müessesesinin özendirilmesi kadar yönetimlerin de bilinçli kılınması şart... yoksa galatasaray mevcut hali ile de ciddi şler başardı...

okidoki
06-23-2008, 09:08 PM
AZ önce Ahmet Dedehayı bir programdaymış.TELEKOMLA kesinlikle birleşeceğiz bu sene biraz zor ama seneye kesinbirleşcez dedi.TeknikDirektör ErMAN kUNTER ile sona yakınız oyuncu olarak gorusmelerimiz suruyor ulebe elemeyle katiliyoruz hepsi bu !!!

MKS_28
06-23-2008, 09:22 PM
Galatasaryın sponsoru Ülker ülker fb de bjk yede ama fb ye daha ağırlıklı gs ona göre 2klasman takım oluyor.Birleşmek lazım kalite artar..Yeni sezonda Trabzon Alpella da var

Herşeyide Ülker den beklememek lazım. Zaten taraftar takım isminde yer alan Cafe Crown isminden oldukça rahatsızken birde Telekomla birleşmek çok absürt olur. Ayrıca zirveye oynayan takım sayısı azalırsa kalite nasıl artacakki? Ülker sponsorluğuna 3 kuruşta elini cebine attınmı şampiyonluğun en büyük adayı oluyrsun zaten. Ama onun yerine Ülkerden gelen parayı futbola aktarırsan doğal olarak 2. klasman takım olur ;)

SG13
06-23-2008, 10:46 PM
birleşirseler maçlar nerede oynanacak / ankara / ist arasına bi köprümü kuracaklar :S
ANKARA Taraftarı bu yüzden karşı

emre-sg4
06-24-2008, 01:31 AM
bence birlesmemeli galatasaray köklü bir kulüp ttelekom köklü olmasa bile takımların birlesmesi doğru olmaz bekirin dediği gibi ankaranın temsilcisi yani

MKS_28
06-24-2008, 11:06 PM
Türk Telekom’un, Galatasaray ile birleşeceği haberi, Ankaralı basketbolseverler tarafından tepkiyle karşılandı. Başkent’teki basketbolseverlerin büyük bir organizasyona hazırlandığı ve 29 Haziran tarihinde önce Anıtkabir, ardından da Türk Telekom’un yönetim binasına yürümek için, valilikten izin aldığı öğrenildi. Çeşitli taraftar gruplarının önderliğinde yapılması planlanan yürüyüşün, bir spor organizasyonu için yapılan en büyük tepki olacağı da iddia edildi.

95nba08
06-24-2008, 11:08 PM
Birleşmesinler ligde fazla kaliteli takım olması ligin de kalitesine yansıyor...

mcgrady_1
06-24-2008, 11:11 PM
Ben koyu bir Galatasaraylıyım şampiyonlukta çok istiyorum ama birleşmelerini istemiyorum Fenerle Ülker birleşti tamam şampiyon oluyorlar ama ayrı takım olsaydılar lig daha zevkli olcaktı bence şu anda Telekomda fena değil yani ligin iyi takımlarından bu yüzden ligimizin kalıtesi için birleşmelerini istemem açıkcası...

antrenör7042
06-26-2008, 12:04 AM
ben ce birleşmemeli. birleşilecekse bile galatasaray faliyetlerini ankarada sürdürmeli. telokom gibi bir takımın istanbula gitmesi büyk kayıp. yıllardır basketbolu anadoluya yayılması için çabalanıyor. telokomun böyle bir çalışma içine girmesi bu çalışmalarlarla tezat olur. zaten istanbulda yeterince takım var. bence iki takımında beko basketbol ligininde, buna ihtiyacı yok. önemli olan altyapıların durmu.

FatalGangzta
07-02-2008, 10:18 AM
Ben Birleşmemelerinden Yanayım.Ligimizdeki Kaliteli Takım Sayısı Git Gide Azalıyor Bence.Ülker ve Fenerbahçe Örneğinde Olduğu Gibi Buda Ona Benzer Bir Olay.İki Takımda Çok İyi.Buna Gerek Yok.Bütçe Konusundanda İleride Olduklarından Eminim.

Aynen Katiliyorum Türk Telekom'da Galatasaray Cafe Crown 'da Cok Iyi Takimlar Bence Birlesmemeliler..!

#23 CHOSEN·1
07-15-2008, 02:06 PM
birleşme olursa takım İstanbulda değil mutlaka Ankara da kalmalı.İstanbul'da da Çok Takım Var,Biraz da Başka Bölgeleri Düşünmemiz Gerekli...Ankara da da Zaten Yeni Salon Yapılıyor.Mis Gibi Olur...Salonlar Byağı Dolar.
Ama Bu Karar Çok Zor Olacak İstanbulda mı Ankara'da Mı?:S Bu FB ÜLKER DE SORUN OLMADI ÇÜNKÜ İKİSİ DE .İSTANBUL TAKIMIYDI...
AmA Şuan Zor Görünüyor Ülker in 2011 e Kadar GSyle Antlaşması Ancak Tazminatı Öderse GS Birleşebilirler...İki Takımın Yöneticileri de Sıcak Bakıyor Bu Olaya...Bakalım Ne Olacak ?

Bilmiyorum Ankara Bu Durume Ne Der? Federasyonumuzun ligdeki takım sayısını artırma çabalarının gerçeğe dönüşmesini beklerken, böyle birleşmelerin kurumlar haricinde kimseye bir fayda sağlamayacağı gibi ligimiz kalitesini körelteceğinden ve ankara seyircisinide bir şekilde basketboldan soğutacağından şüpheniz olmasın..

MKS_28
07-15-2008, 02:11 PM
Arkadaşım bu haber çoktan yalanlandı bile telekom yöneticileri tarafından. yani birleşme falan olmayacak. zaten olsaydıda ankara olma ihtimali yoktu zaten. 100 küsür yıllık koskoca Galatasaray'ın bir sponsor uğruna ankaraya taşınma ihtimali yok. Telekom ise Ankara'lı taraftarlarını düşünmüş olsa aklından bile geçirmezdi birleşmeyi.

umut62
07-15-2008, 09:30 PM
Bence de birleşmemeliler. Çünkü bence seviye birleşmeyle artmamalı. Eğer Galatasaray'da seviyenin artması isteniyorsa o zaman futbala yapılan yatırımın % birini basketbola yapsın yönetim, bakın o zaman kalite nasıl artıyor...