PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : air alet'in can damarı çömelerek sıçrama...

xyabgux
06-26-2008, 01:00 AM
air alert 3 e gelen şikayetler üzerine air alert 4 olarak deiştirilen programını inceledim. bana göre bu program bi işe yaramaz. zaten yeterince kolay olan olan program daha da basitleştirilmiş. üstelik programın can damarı olan çömelerek sıçrama hareketi haftada 1 kere. bu hareket bana göre sıçrama için ip atlamayla beraber en etkili hareket. ayrıca bu hareketin dizi aşırı zorladığı söyleniyor. bundan 3 yıl önce kandi hazırladığım bi programa çömelerek sıçramayı da koymuştum ve beni en çok bu hareket zorluyordu 1 ayda sıçramam 15cm arttı. ama bu çömelerek sıçrama hareketi dizlerimi mahvetti ve bırakmak zorunda kaldım. resmen dizlerimden katır kutur sesler geliyordu. air alert 3 te bu hareketi incelediğimde hareketi yanlış yaptığımı anladım. ben dizlerimi tam olarak kırıp olabildiğince yükselip tekrar dizlerimi tam olarak kırıp yere iniyordum. ama hareketin doğrusunu yani dizlerimi tamamen kırmadan baldırlarım yere paralel yapmaya başlayınca dizlerimn hemen hiç zorlanmadığını farkettim. tamamen kendi görüşümdür bu hareketi bırakmayın. saygılarımla...