PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Basketbolhaber

Ahmet Dedeoğlu
06-26-2008, 12:15 AM
Kardeş sitemiz [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) da bannerımız yayınlanmaya başlamıştır.Çok değerli bir basketbol haber ve kaynak sitesi olan Basketbolhaber'e,yine Türkiyenin en büyük ve en geniş içerikli basketbol eğitim ve kaynak platformu olan POTAFORUM ile girdiği bu güzel işbirliği nedeniyle potaforum ailesi olarak teşekkür ediyoruz.
Basketbol kardeşliği adına,basketbolhaber site sahibi Sevgili Barış Zeytin'e hasseten teşekkürü kendime bir borç bilir ve bu işbirliğinin Türk Basketboluna daha büyük hizmetlere vesile olmasını dilerim.

Aynı zamanda POTAFORUM ile GENÇLİKSPOR işbirliğinin anlatıldığı GENÇLİKSPOR GELİYOR başlıklı yazıyı da sitelerinde yayınladıkları ve bu büyük basketbol hizmetine ortak oldukları için ayrı bir teşekkür ediyoruz Barış Zeytin kardeşime.:)
Ahmet Dedeoğlu

BüŞrA
06-26-2008, 11:02 AM
Barış Zeytin'e bizde potaforum ailesi olarak teşekkür ederiz :)

tblforum
06-26-2008, 11:35 AM
Barış Zeytin'i baya eskilerden tanırım. Değerli bir abimizdir yardımları için teşekkür ediyorum.

Ahmet Dedeoğlu
08-08-2008, 12:30 PM
[Only Registered Users Can See Links]

Gençlikspor Geliyor Cuma, 08 Ağustos 2008 11:51 [Only Registered Users Can See Links] Branşı olan İstanbul Gençlikspor kulübü Basketbol branşında da akif bir şekilde faaliyet kararı aldı.MELTEM TV' deki RİBAUND programının yapımcısı ve sunucusu,aynı zamanda [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) sitesinin de sahibi,basketbol antrenörü Ahmet Dedeoğlu, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn.Tamer Taşpınar ile yaptığı görüşmeler sonucunda Gençlikspor basketbol takımını kurdu ve faaliyete geçirdi

Bu konudaki gelişmeleri Ahmet Dedeoğlu şöyle özetledi: " Binlerce basketbolcu,basketbol antrenörü,hakemi ve basketbolseverinden oluşan üye ve ziyaretçi portföyü ile Türkiye'nin en büyük ve en geniş içerikli basketbol eğitim ve kaynak platformu POTAFORUM üyelerinden,bir basketbol kulübü kurma adına tarafıma gelen yoğun talep karşısında uzun süre ne yapacağımı düşündüm.Sonunda potaforum üyemiz Ahmet Cömert salonu şefi sevgili Ruşen Demiryapan'ın da önerisiyle İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn.Tamer Taşpınar'dan bir randevu alıp gittim.Basketbol adına yapacaklarımı ve projelermi anlattım.Konuya çok sıcak baktı ve bu konuda birlikte çalışacağımız iki yetkiliye konuyu havale etti.Gençlikspor kulübü Başkanı Taner Özgüven ve Spor Müdürü Zafer Batar ile birlikte bir toplantı daha yaptık.Onlar da projeyi desteklediler.Bir süre sonra beni arayıp Sn.Tamer Taşpınar ile konuyu detaylı görüştüklerini ve onay çıktığını bildirdiler.Böylece GENÇLİKSPOR ve POTAFORUM sitesinin işbirliğinden,inşallah yakın bir gelecekte İstanbul ve Türk basketboluna ivme kazandıracak yepyeni bir basketbol kulübü doğdu.Basketbol Şube Başkanı ve Başantrenör olarak ben görevlendirildim.Hemen kolları sıvadım ve Potaforumda duyuru yaparak Genç takım seçmeleri yaptım.Yoğun talep oldu.Seçme sonucunda iyi bir kadro kurduk.Ancak yine de 4-5 tane 1991-1992 doğumlu tecrübeli ve uzun basketbolcu arıyoruz.
Bu sezon İstanbul Ligine Gençler kategorisinde katılacağız.Şayet bir sponsor bulursak,A takım olarak Bölgesel lige de katılacağız.Sponsor bulamazsak,Genç oyunculara birkaç büyük oyuncu takviyesi ile A takımlar seviyesinde İstanbul Ligine katılacağız.Sponsor arayışlarımız sürüyor.
Televizyondaki RİBAUND programımda da GENÇLİKSPOR basketbol takımının maç ve antrenmanlarından görüntüler yayınlayacağız.Ayrıca RİBAUND programda her hafta 10 dakikalık bir bölüm olarak BASKETBOL ÖĞRENİYORUM köşesinde de Gençlikspor basketbol takımı oyuncuları benim nezaretimde Fundamental ve taktik çalışmaları uygulamalı olarak göstererek,basketbola bu şekilde de bir katkı yapacağız inşallah.
Başta Ahmet Cömert,Bayrampaşa,Büyükçekmece,Mimarsinan,Kıraç,Gü ngören,İkitelli vs.Salonları bünyesinde bulunduran,yani muazzam bir tesis zenginliği olan Gençlikspor spor kulübünün Türk basketboluna vereceği çok büyük hizmetler olacağına inanıyorum.Bu yüzden de sponsor bulana kadar büyük fedakarlıklar yaparak hergün sıkı antrenmanlarla seçtiğimiz genç yıldız adaylarını çalıştırıp liglere hazırlarken,30 yıllık basketbol antrenörlük birikimlerimi taptaze bir heyecanla gençlere aktarmaktan da büyük keyif alıyorum."
Genç takım Ağustos ayı idman programımız aşağıdaki gibidir:
Pazartesi-Çarşamba-Cuma
Salon : Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu
Saat: 16.00-18.00
Salı - Perşembe
Salon : Ahmet Cömert Spor Salonu
Saat:15.00-17.00
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

MKS_28
08-08-2008, 05:01 PM
Çok güzel bir gelişme. Tüm potaforum ailesi adına teşekkür eder ve basketbolhaber.com sitesinede yayın hayatında başarılar dileriz.

Ahmet Dedeoğlu
08-08-2008, 07:14 PM
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) sitesinin sahibi Sn.Galip Atabek'e de bu vesile ile teşekkür ederiz.O da yazıyı sitesinde baş haber olarak yayınlamış.Sağolsun.:)

_oNuR_
08-08-2008, 07:53 PM
Gercekten çok guzel bir gelişme bizler için.Tesekkurlerimizi sunuyoruz bizde..