Orijinalini görmek için tıklayınız : Moderatörlük Başvrusu
Pivot_5
06-27-2008, 05:50 PM
Adım : Ahmet
Soyadım:
Mesleği : Öğrenci
Günlük Online Süresi: 3-4
Daha Önceki Modluklarım:Çok yaptım ama hepsi aklımda değil 1 co-adminlik 9 süper modluk 15 moderatörlük 18 deneme moderatörlük yaptım belki daha fazla hatırladığım bunlar şu anda hiçbirinde modluk yapmıyorum
İstediğim Bölümler:Nba Anket Bölümü olabilir başka böölümde olabilir
Ahmet Dedeoğlu
06-27-2008, 06:19 PM
İstediğin bölüme modluğun verilmiştir.Hayırlı olsun Ahmet.Furkan orada kısa zamanda çok güzel işler yaptı.Harika bilgiler ekledi.Bu vesile ile Furkan'a buradan teşekkür ediyorum.Furkan'a verdiğimiz iki bölüm modluğunda da ,daha alır almaz değerli potaforum üyeleri ve ziyaretçileri için çok faydalı ve bilgilendirici çalışmalar yaptı.Maşallah.Senden de aynı çalışmaları bekliyorum.İyi çalışmalar.:)
Ahmet Dedeoğlu
06-27-2008, 06:23 PM
NBA Oyuncu Biyografileri bölümünde çalışmak isteyen moderatör adayları kendilerini burada tanıtabilirler.
Pivot_5
06-27-2008, 06:32 PM
İstediğin bölüme modluğun verilmiştir.Hayırlı olsun Ahmet.Furkan orada kısa zamanda çok güzel işler yaptı.Harika bilgiler ekledi.Bu vesile ile Furkan'a buradan teşekkür ediyorum.Furkan'a verdiğimiz iki bölüm modluğunda da ,daha alır almaz değerli potaforum üyeleri ve ziyaretçileri için çok faydalı ve bilgilendirici çalışmalar yaptı.Maşallah.Senden de aynı çalışmaları bekliyorum.İyi çalışmalar.:)
saolasın Ahmet Abi bende inş onun gibi yararlı okonular açarım bide efsaneler bölümünüde mod olabilirim
Ahmet Dedeoğlu
06-27-2008, 06:53 PM
Orada da modluğun verilmiştir.Furkan'a da sana da iyi çalışmalar dilerim.Hayırlı olsun.:)
Tim_Duncan#21
06-27-2008, 06:54 PM
NBA Oyuncu Biyografileri bölümünde çalışmak isteyen moderatör adayları kendilerini burada tanıtabilirler.
Ahmet Hocam Bir Kusuru Yoksa Oraya da Adayım...
Ahmet Dedeoğlu
06-27-2008, 07:01 PM
Oranın da bölüm sorumlusu sensin.Hayırlı olsun.Tebrik ve teşekkür ederim.Maşallah çok iyi çalışıyorsun.:)
Tim_Duncan#21
06-27-2008, 07:03 PM
Yok Hocam Ne Demek...Benden Bunlar Beklendiği İçin Görev Verildi....Bende Beklentileri Yerine Getiriyorum O Kadar...
Pivot_5
06-27-2008, 07:06 PM
Ahmet Hocam Başka bi bölümde boşluk varsa atayabilirsin istersen biyografilerede atayabilirsin yani nba Bölümünün Alt Forumlarında boşluk olabilir v.s
Ahmet Dedeoğlu
06-27-2008, 07:13 PM
Hayırlı olsun.:)Furkan ile tanışın özelden.Msn adreslerini verin birbirinize.Şu kısacık ömrümüzde böyle güzel insanların birbirleri ile tanışıp sevgi ve saygı ile birlikte çalışıp,mutlu olmaları,ömürleri boyunca burda elde ettikleri güzellikleri birlikte paylaşıp artırmaları benim bu sitedeki en büyük amaçlarımdan biridir.:)
Pivot_5
06-27-2008, 07:21 PM
tabi Hocam hepimiz böle olursa çok mutlu oluruz çok düşüncelisin Hocam binlerce kez teşekkür etmek isterdim ama malesef bu başlık bu mesaj için bi hakkımız var
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.