Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Sezon Tbl ' deki En Büyük Kayıplardan Biri Olarak Gösterilen Oyuncu ?
ersan ilyasova
06-27-2008, 07:38 PM
Öncelik Solomon. Daha Sonrada Hosley
husnucanardil
06-27-2008, 09:11 PM
Solomon,Hosley,Ermal,Marsh,White kayıp listesinde mi?Kardeş ne yaptın sen?White şut yüzdesini play-offta geliştirdi.Hosley desen ligin sayı kralı ve en iyi oyuncularından biri.Ermal yabancılar gönderildikten sonra takımı kurtaran ve takıma Mustafa Abi ile abilik yapıp Efes Pilsen'in en iyisiydi.Marsh Antalya Bşb.'de çok iyi işler başardı.İçeriden çok rahat sayı buluyor.Karşısında kim olursa olsun çekinmiyor.Bunlar mı kayıp?
Benim kayıbım ise Dee Brown.Ligin ikinci yarısında berbattı.Ondan çok daha iyi işler beklerdim.
sen yanlıs anlamısın eren orda lıgımızden baska lıglere transfer olan oyuncular arasında en cok hangısını arar lıgımız anlamında sordu bende solomon ve hosley dıorum ıkısıde cok ıyı ısler yapan oyuncuydu ama ne yazıkkı tutamadık
Tim_Duncan#21
06-27-2008, 10:34 PM
Willie "The King" Solomon Ve Dee Brown...Kaptırılmaması Gereken Oyunculardandı...Ligimizin Kalitesi Düşüyor İyiden İyiye...
ersan ilyasova
06-28-2008, 12:11 PM
Solomon,Hosley,Ermal,Marsh,White kayıp listesinde mi?Kardeş ne yaptın sen?White şut yüzdesini play-offta geliştirdi.Hosley desen ligin sayı kralı ve en iyi oyuncularından biri.Ermal yabancılar gönderildikten sonra takımı kurtaran ve takıma Mustafa Abi ile abilik yapıp Efes Pilsen'in en iyisiydi.Marsh Antalya Bşb.'de çok iyi işler başardı.İçeriden çok rahat sayı buluyor.Karşısında kim olursa olsun çekinmiyor.Bunlar mı kayıp?
Benim kayıbım ise Dee Brown.Ligin ikinci yarısında berbattı.Ondan çok daha iyi işler beklerdim.
Kaan'ın Dediği Doğru Soruyu Yanlış Algılamışsın Arkadaşım...
MKS_28
06-28-2008, 01:40 PM
ben diğeri işaretledim. El Amin i tek geçerim. sonrada Hosley derim. diğerlerini çok büyük kayıp olarak görmüyorum çünkü bu yılda çok kaliteli oyuncular gelecektir.
mcgrady_1
06-28-2008, 04:44 PM
Hepsi ligin renkli sevilen oyuncularıydı ama özellikle dersek Solomon,White,El-Amin...
BüŞrA
06-28-2008, 07:29 PM
solomon ve El amin derim...
husnucanardil
06-28-2008, 08:07 PM
Ricardo Marsh Antalya Bşb'de kaldı diye biliyorum.
Khalid El Amin:Türkiye'de olduğu sürece ligimize büyük bir renklililk kazandırdı.Türkiye'de unutulmaz oyuncular arasında üst sıralarda yerini almış durumda.Hep kulağımda çınlıcaktır bu ses AMİN!
Willie Solomon:Ne zaman ne yapçağı belli olmayan bir maçı kazandırıp diğer maçta en kritik yerde çok zorlayıp takımına olumsuz katkı veren bir oyuncu.Konsantre olduğu ve maçı kazanma hırsı olduğu zaman onu kimse tutamaz.Hırsı ona zarar versede her coach onu kadrosunda görmek ister.
Quenton Hosley:İlk geldiğinde çok iyi işler başardı.Galatasaray Cafe Crown onu istedi ve o sıralar akrabalarından birileri öldüğü için ülkesine döndü.Geldiğinde o eski Hosley'i aradım ben.Hatta Murat Özyer'in bu konu hakkında bir açıklması vardı.Hosley'i iyiki almadık en formsuz zamanında takıma gelip olumsuz hava yaratabilirdi cinsinden bir açıklamaydı.Hosley. topla çok oynamasını seven bir isim.Karşıyaka'da 40 dakika oynaması ona zarar verip çok yıprattı.İyi bir tatile ihtiyacı var.Madrid'de 25-30 dakika süre verilirse ve kendini en üst seviyeye taşımak için çalışırsa ligimizden çıkmış büyük oyuncu konumuna gelen nadir oyunculardan biri olur.
mertayasava
06-29-2008, 01:01 AM
Karşıyaka Hosley'i,Fenerbahçe ise Solomon'u çok arayacak gibi gözüküyor.Keşke 2 oyuncu da ligimizde devam edebilseydi.
14emre14
06-29-2008, 10:05 AM
salomon!!!!!!!! fenerin işi iyice zora girdi!
Mehmetcan55
06-29-2008, 01:47 PM
Ermal Kurtoğl diyorum ben. Yabancı yerleri doldurulur diye düşünüyorum, nihayetinde hepsi paraya geliyor ama Ermal gibi ligin kaliteli Türk yıldızlarından biri Efes için çok büyük kayıp.
preston6
06-29-2008, 01:48 PM
bu sezonun en büyük kayıbı koyu telekom taraftarı olmama rağmen willie solomon dur o sayı atmasada asist yapmasa topa elin i sürmesede o willie solomon dur onun shada olması işleri deiştirir ben el-amin in gitmesine de üzüldüm ama el-amin çok çabuk pes eden bi oyuncu ben el-amin e kötü demiorum ama solomon tğrkiye için ayrı bir oyuncuydu
UNUTMAYACAĞIZ SENİ WILLIE JAMES KING SOLOMON
MKS_28
06-29-2008, 01:52 PM
Willie Solomon:Ne zaman ne yapçağı belli olmayan bir maçı kazandırıp diğer maçta en kritik yerde çok zorlayıp takımına olumsuz katkı veren bir oyuncu.Konsantre olduğu ve maçı kazanma hırsı olduğu zaman onu kimse tutamaz.Hırsı ona zarar versede her coach onu kadrosunda görmek ister.
Solomon'u iyi etüt etmişsin. ama işte şu kalın olarak belirttiğim kısım onun vazgeçilmezline gölge düşürüyor. gerek sahadaki bu olumsuz tavırları gerekse saha dışındaki sorumsuzlukları nedeniyle bence hiçte kayıp sayılmaz. Ülkemize ne oyuncular geldi Solomon gibi takımına üst düzey katkı yapan. Ama Solomon disiplinsiz hareketleri nedeniyle vazgeçilmez olmuyor benim için. Hani çok cüzi miktarlara oynatsan dersinki bu paraya bukadar. ama onun aldığı paraya kaliteli oyuncu çok bulunur. Örnek Karşıyaka işte.
emre-sg4
06-30-2008, 01:08 PM
tartısmasız solomon
wadee
07-01-2008, 04:20 PM
arkadaşlar hepiniz solomondn yanasınızda ama unutmayın bide drew nicolas war adam gercekten bi skorer
_oNuR_
07-01-2008, 05:31 PM
arkadaşlar hepiniz solomondn yanasınızda ama unutmayın bide drew nicolas war adam gercekten bi skorer
Bencede haklısın Wade,Andrew kesinlikle bu ligin yasadıgı en buyuk kayıplardan biri,unutmamak lazim onuda..
FatalGangzta
07-02-2008, 10:14 AM
%100 Willie Solomon Ondan Sonrada Hosley Bence..!
kev_garnett
07-31-2008, 12:07 PM
Solomon tabi ki...
arda15
07-31-2008, 01:13 PM
el amin ve dee brown solomonda kayıp tabikide
hamza26
07-31-2008, 03:12 PM
solomon Hosley Nicholas Bunlar çok büyük kayıplar değerleri gibi oyuncu bulunur
wadee
08-03-2008, 02:40 PM
arkadaşlar tab, başta solomon ama daha sona bence drew nicolas
bko63
08-03-2008, 03:43 PM
Bence Lig açısında Ermal Kurtoğlu ama onun gitmesi ve Avrupa tecrübesi kazanması Türk basketboluna kazançtır.
saLsa
08-03-2008, 05:59 PM
Aslında tek bir isme oy vermektense ilginç bir noktaya dikkat çekmek istiyorum ben.
Geçen sezonun en şaşalı transferi kimdi?
- Utah Jazz'den alınan Dee Brown
Geçen yıl bu ligin normal sezon MVP'si kimdi?
- Quinton Hosley
Geçen yılın finalist takımlarının en önemli isimleri kimdi?
- Willie Solomon ve Khalid El-Amin
Peki Play-Off serilerinde performansıyla akılda kalan en önemli isimlerden biri kimdi?
- Tarence Kinsey
Bu isimlerin hiçbiri bu yıl TBL'de olmayacaklar. Kinsey'nin durumu tam net değil sadece, belki o kalabilir eğer NBA olayı gerçekleşmezse. Ama diğerleri kesin olarak yok.
Ayrıca yine lige öyle ya da böyle bir şekilde renk katan Preston Shumpert, Drew Nicholas, James White gibi isimler de bu yıl TBL'de yok.
Yerlerine gelen isimler elbette kaliteli isimler ama bir Solomon, bir El-Amin, bir Hosley kadar dominantı yok maalesef. Yanılıyor muyum?
Keyfinden ya da mücadelesinden yana hiçbir şüphem yok TBL'in, kaldı ki biz en rezalet senelerinde de TBL'den keyif almasını bildik, ama bu artık izleyemeyeceğimiz dominant isimlerin yokluğu da önemli bir kayıp bence.
Sevgi & Saygı
cbasket
08-03-2008, 06:57 PM
benim düşüncem Willie Solomon
Kinsey'de yazıLmaLı . oda çok büyük kayıP
Doqi #9
08-05-2008, 11:31 AM
Willie Solomon..!
malatya
09-28-2008, 07:36 AM
solomon ve white
*CB4*
09-28-2008, 03:53 PM
bence willie solomon tbl'ye fenerbahçe'ye buyuk katkılar yaptı:)ama hosleyıde unutmamak lazım
goktug24
09-29-2008, 04:20 PM
Hosley ve Solomon çok büyük renk katmışlardı...
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.