Orijinalini görmek için tıklayınız : öneri ?
benim bi onerim var izninizle :)
potaforum fun club hemen acıklayam ne oldugunu :D
sımdı potaforum fun club dıe yenı bı bolum acılır orada da herkes fun clubı oldugu bır seyın ımzasını yaratır ve koyar ornegın ben galatasaray taraftarıyım galatasaray ımzasını tasırım yane kısaca herkes kendını bellı etmıs gıbı bı sey olur ?
Ahmet Dedeoğlu
06-28-2008, 02:46 PM
Ok.Ne gerekiyorsa yapın o zaman.:)
mesela ben bı kac ornek verem
POTAFORUM Counter-Strike Fan Kulüp
POTAFORUM Genç Fenerbahçeliler Kulübü
POTAFORUM Sagocular Fan Club ®
POTAFORUM Beşiktaşlılar Kulübü
POTAFORUM UltraAslanlar Kulübü
Ahmet Dedeoğlu
06-28-2008, 02:57 PM
Ogün Bülent hocaya özelden mesaj at.Bu projeyi hemen uygulamaya sokun beraber.O bilir bu işleri.:)
cem_hotsauce
06-28-2008, 03:03 PM
Evet olabilir bu çoğu forumda var
Ogün Bülent hocaya özelden mesaj at.Bu projeyi hemen uygulamaya sokun beraber.O bilir bu işleri.:)
TAMAM hocam onlıne olunca ben mesaj atarım ona
Ahmet Dedeoğlu
06-28-2008, 03:27 PM
Bir saattir on line. Marmaristeki konserden döndü.:)
BüŞrA
06-28-2008, 07:35 PM
Evet aslında böyle birşey olsa güzel olur :) ultrAslan fan klup en başta olsun lütfen :P :)
Ahmet Dedeoğlu
06-28-2008, 07:53 PM
Ya çocuklar,ne gerekiyorsa yapalım hemen,madem çok istiyorsunuz.Nerde nasıl bölümler açılacaksa açalım detaylı bilgi verin hatta açın başlayın.Özelden de görüşebiliriz buradan da.:)
ben tam olarak konuyu burda anlatmaya calısam sımdı
ılk olarak dıyelımkı ultraslan fan klubu acıldı bu kuluble ılgılı bır kod verılıo ve bu kod ımzaya eklenıo tabı bu kodu admın arkadaslar yapcak ayrıca reklam olsun dıe mesela ımzanın altınada potaforum.com da eklenebılır:). neyse devam edem acılan bu fan klubde o fan klube gırmek ısteyenler basvuruo ve sadece o fan klube oraya uye olanlar yazı yazabılıo ve paylasım verebılıo kısaca anlattım umarım duzgun anlatmısımdır :)
ornek ultraslanlar kulubu ıle ılgılı
Fenerbahçeliler,Beşiktaşlıların vs vs. konuya girip kirletmesi yasaktır
Üyelere Rep Verilecektir
Verilmeyen,unutulan repler için p.m atınız
İmza eklemek zorunludur
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.