Orijinalini görmek için tıklayınız : Admin Yardımcıları
Ahmet Dedeoğlu
06-28-2008, 08:58 PM
Sorunları kendine dert etmeyen,basketbolu bilen,forum tekniklerini çok iyi bilen,günde en az 10 saat on line olabilen,kendini her alanda geliştirmek isteyen,yenilikleri ve gelişmeleri anında takip eden,basketbol dünyasını iyi bilen ( NBA,TBL,TBBL,TB2L,EBBL,Avrupa ligleri,Altyapılar vs.) yakın bir gelecekte Admin de olabilecek,Potaforum'a ve bize sadık ve güvenilir,dürüst Admin Yardımcıları adayları burada kendini detaylı tanıtarak başvurabilirler.
hocam ben admın yardımcılıgı degıl ama super mod olabılırım cunku her konu hakkında genelde paylasım yapıorum o yuzden bu gorevı ustlenebılırım zaten gunde 7 8 saat onlıne oluorum :D
Ahmet Dedeoğlu
06-28-2008, 09:22 PM
Sana süper moderatörlük vereyim.O Fan Club projeni de sen uygularsın.Gerekli yerde gerekli bölümleri açarsın.Olur mu?:)
husnucanardil
06-28-2008, 09:34 PM
Daha burada yeni sayılırım aslında Mayıs ayında üye olmuşum moderatör oldum bir anda admin yardımcısı için başvurmak yakışı kalmayabilir.
Sana süper moderatörlük vereyim.O Fan Club projeni de sen uygularsın.Gerekli yerde gerekli bölümleri açarsın.Olur mu?:)
tamam hocam elımden gelenı yaparım zaten takıldıgım yer olursa herkese danısırım :):)
Ahmet Dedeoğlu
06-28-2008, 10:04 PM
Kaan sana birçok yetki verildi.Yasaklama,yasak kaldırma da dahil.:)Şimdi o projen için gerekli bölümü açabilir,gerekli çalışmaları yapabilirsin.
Kaan sana birçok yetki verildi.Yasaklama,yasak kaldırma da dahil.:)Şimdi o projen için gerekli bölümü açabilir,gerekli çalışmaları yapabilirsin.
tamam hocam hemen baslıorum
bu arada hocam benım bolum acma yetkım varmı yoksa admın lerden bırımı acıp ben eklıcekmıyım oraya
Tim_Duncan#21
06-28-2008, 11:52 PM
Hocam Bende Olabilirim...Fazla Bir Paylaşım Yapmadım Ama Bölümlerimde Görevimi Layıkıyla Yaptığımı Düşünüyorum...
14emre14
06-29-2008, 12:03 AM
hocam ben varıMMM.....
Ahmet Dedeoğlu
06-29-2008, 01:15 AM
Emre istersen önce bir veya birkaç bölüm seç.Oralarda moderatörlük verelim sana.Olur mu?Sonra çalışmalarını,paylaşımlarını yapar,ısınma süresi bittikten sonra maça başlarız.:)Seç şimdi faydalı hizmetler verebileceğin bölümleri.
Tim_Duncan#21
06-29-2008, 01:32 AM
Hocam Bende Vardım Gözünüzden Kaçtı Galiba....:)
14emre14
06-29-2008, 09:50 AM
Hocam olur am şu sıralar biraz yogunun 3 hafta sonra istediğiniz bölümü verirsenin hem benim için hemde sizin için iyi olur !.
cbasket
06-30-2008, 04:02 PM
hocam bende admin yardımcısı olmak istiyorum
Tim_Duncan#21
08-05-2008, 03:36 AM
Admin Yardımcılığı İçin Başvuru Yapmışım Ama Cevap Gelmemiş..Ahmet Hocam Bilginize :D:D:D:p:p:p
Sanırsam artık olmıcak böle bir şey açıklama yapmıştı ahmet hoca
ray_allen3
08-13-2008, 05:25 PM
şuan tek admin yardımcısı ve süper mod var artık alımlar başlıyıcak mı başlıyıcak ise adayım :)
Arkadaşlar daha önce söylenmişti hiç kimse atanmıcak bu bölgelere siteye yapılan saldırıdan sora alınan karar.
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.