Orijinalini görmek için tıklayınız : Potaforum Basketbol Takımı Geliyor!..
Ahmet Dedeoğlu
07-01-2008, 05:12 PM
Değerli Potaforum üyeleri!..
Sizden gelen yoğun talep ve benim de aynı zamanda aynı şeyleri düşünmem ile birlikte POTAFORUM basketbol kulübü konusunda çalışmalarımız inşallah meyvelerini vermek üzeredir.
Türk basketboluna,Türk insanına,Türk gençliğine ve basketbolcusuna hizmet etmeyi her zaman ön planda tutmuş ve bu fikri kendine şiar ve yaşam felsefesi edinmiş biri olarak tamamen iyi niyetle yaptığım girişimlerin neticesinde Allah'a çok şükür,Yüce Allah'ın niyetlerimizi beğenmesi ve bizim ve sizlerin dualarını kabul etmesi neticesinde çok güzel bir gelişme oldu.
İstanbul GENÇLİKSPOR Kulübü ile POTAFORUM ismi birlikte anılacak şekilde bir kulüp birleşmesine gidiyoruz.
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Tamer Taşpınar ile çok sıcak görüşmemizin sonucunda onun onayı ve Şube Müdürü Sn.Tamer Özgüven ile de konuyu daha detaylı konuşup mutabıka varmamızın sonucunda inşallah POTAFORUM GENÇLİK SPOR basketbol takımlarının temellerini atmış bulunmaktayız.
Küçük-Yıldız-Genç ve A Takımları kategorilerinde faaliyet gösterecek olan POTAFORUM GENÇLİKSPOR BASKETBOL KULÜBÜ inşallah Türk basketboluna yepyeni bir soluk getirecek ve ivme kazandıracaktır.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün İstanbuldaki bütün spor salonu ve tesislerinde hizmet edecek olan takımlarımız için oyuncu seçmeleri ve görüşmeler çok yakında başlayacaktır inşallah.Bu yüzden bu kategorilerdeki hiçbir oyuncu bizim oluşum neticelenmeden hiçbir kulüple anlaşmasın.Bizi beklesin.:)
Yarın saat 15.00'da inşallah Altunizade'de ki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonundaki yönetim kurulu toplantımızda bu müthiş oluşumu detaylarıyla birlikte toplanıp görüşeceğiz.
Bu büyük oluşumun Türk basketboluna hayırlı olmasını dilerken inşallah sizlerin de dualarıyla hayırlı neticele ortaya çıkar.Dualarınızı lütfen eksik etmeyin Değerli POTAFORUM üyeleri.
Herkese sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu
Kemal Başaran
07-01-2008, 06:32 PM
Hocam bu nasıl bir gelişme tek kelime ile şahane hocam muhteşem Şükürler olsun hocam böyle iyi niyetli ve muazzam bir iş olacak ne mutlu bize hocam.Dularımız hep dilimizde hocam biliniz.Ve bilinki her türlü desteği göstermek adına yanınızdayız.
Ahmet Dedeoğlu
07-01-2008, 07:02 PM
Çok değerli büyüğüm,canımdan çok sevdiğim saygıdeğer ENVER ÖREN ağabeyimin güzel sözlerini beynime yazmış ve ve hayatım boyunca kendime şiar edinmiştim.
" Büyük Hayaller Kurmayan Büyük İşler Başaramaz."
" Niyet Hayır Akibet Hayır."
" Hiçbir Emek Zayi Olmaz."
" Siz İyi Olun İyiler Sizi Bulur."
" Zahmetsiz rahmet olmaz."
Bunlar şu anda hemen aklıma gelen bazıları sadece.
Hepsini birarada kısaca toparlarsak:Önce iyi niyetle,güzel amaç ve hedeflerle büyük hayaller kuracağız.Sonra da bu hayallerimizin gerçekleşmesi için çok ama çok çalışacağız.Meşru zeminlerde hiç kimseye hiçbir şekilde zarar vermeden,zahmet çekeceğiz.Çok geniş düşüneceğiz.Girdiğimiz işlerde sadece kendi menfaatemizi değil,bütün insanların faydalanmalarını hesaplayacağız.Hatta önce karşımızdakinin,o işin içindekilerin ve çevremizdekilerin menfaatlerini sonra kendimizi düşüneceğiz.Hep Allah'tan hayırlı neticeler isteyeceğiz.Yani dua edeceğiz.Sonra insanlara faydalı olmak,onlara hizmet etmek düşüncesiyle her hareketimizde hakkı ve adaleti gözetip,işlerimizin ve çabalarımızın sonuçlarını Allah'a havale edip hayırlısını sabırla bekleyeceğiz.Sonuçlar bizim için Şer bile gözükse bileceğiz ki " Her şerde bir hayır vardır."Bizim için kötü gibi gözüken bir sonuç başka taraftan hiç ummadığımız çok hayırlı ve güzel olaylara dönüşecektir.Bu bağlamda şu güzel sözü de hiç unutmamalıyız.
" Hak şerleri hayreyler.Zannetme ki gayreyler.Görelim Mevlam neyler.Neylerse güzel eyler.":)
İnşallah bu muazzam oluşumu gerçekleştirir,protokolu resmileştiririz.Benim kafamdaki plan ve organizasyon çok büyük ve geniş çapta.Sonuçta inşallah herkes için çok hayırlı neticeler doğar.
Herkese sevgilerimle..
Kemal Başaran
07-01-2008, 07:09 PM
evet bu sözlerin ehemmiyetini sizin sayenizde çok iyi biliyoruz,anlıyoruz değerli hocam.Yüce yaradan çok büyük.... iyiliği saflığı temizliği elbet görüyor tevekkül dersiniz hep hocam.Bizde üzerimize düşeni yapıp hayırlısını yüce Haktan bekliyoruz limanımız sığınağımız Yüce yaradanımızdır hocam.İnsanların en hayırlı olanı insanlara iyilik yapandır..Bu emride gayet iyi biliyoruz hocam.Gayemiz niyetimiz uğraşımız insanlara faydalı olan salih amel işleyen kullardan olmaktır..
Pivot_5
07-01-2008, 07:17 PM
Çok güzel bi haber istanbulda olanlar için
LP.ZKN
07-01-2008, 10:25 PM
Güzel Bir Haberde oraya UlaşıM Zor Burdan Geçen Ailem İhlas Marmara ya Gittiler 4 araba:)
Hayırlı Uğurlu Olması Dileğiyle....
Kemal Başaran
07-01-2008, 10:32 PM
e cefa sekmeden sefa sürülmez değerli kardeşim gülü seven dikenine katlanacaktır:)
tblforum
07-01-2008, 10:37 PM
Sizden gelen yoğun talep ve benim de aynı zamanda aynı şeyleri düşünmem ile birlikte POTAFORUM basketbol kulübü konusunda çalışmalarımız inşallah meyvelerini vermek üzeredir.
Türk basketboluna,Türk insanına,Türk gençliğine ve basketbolcusuna hizmet etmeyi her zaman ön planda tutmuş ve bu fikri kendine şiar ve yaşam felsefesi edinmiş biri olarak tamamen iyi niyetle yaptığım girişimlerin neticesinde Allah'a çok şükür,Yüce Allah'ın niyetlerimizi beğenmesi ve bizim ve sizlerin dualarını kabul etmesi neticesinde çok güzel bir gelişme oldu.
İstanbul GENÇLİKSPOR Kulübü ile POTAFORUM ismi birlikte anılacak şekilde bir kulüp birleşmesine gidiyoruz.
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Tamer Taşpınar ile çok sıcak görüşmemizin sonucunda onun onayı ve Şube Müdürü Sn.Tamer Özgüven ile de konuyu daha detaylı konuşup mutabıka varmamızın sonucunda inşallah POTAFORUM GENÇLİK SPOR basketbol takımlarının temellerini atmış bulunmaktayız.
Küçük-Yıldız-Genç ve A Takımları kategorilerinde faaliyet gösterecek olan POTAFORUM GENÇLİKSPOR BASKETBOL KULÜBÜ inşallah Türk basketboluna yepyeni bir soluk getirecek ve ivme kazandıracaktır.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün İstanbuldaki bütün spor salonu ve tesislerinde hizmet edecek olan takımlarımız için oyuncu seçmeleri ve görüşmeler çok yakında başlayacaktır inşallah.Bu yüzden bu kategorilerdeki hiçbir oyuncu bizim oluşum neticelenmeden hiçbir kulüple anlaşmasın.Bizi beklesin.:)
Yarın saat 15.00'da inşallah Altunizade'de ki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonundaki yönetim kurulu toplantımızda bu müthiş oluşumu detaylarıyla birlikte toplanıp görüşeceğiz.
Bu büyük oluşumun Türk basketboluna hayırlı olmasını dilerken inşallah sizlerin de dualarıyla hayırlı neticele ortaya çıkar.Dualarınızı lütfen eksik etmeyin Değerli POTAFORUM üyeleri.
Herkese sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu
Fazla söze gerek yok... Belki Ahmet hocam hiçbir zaman hakettiği yerlere üst seviyelere gelemedi diyoruz ama kendisinden çok yüksek diye tabir edilen mercilerin ve çok yüksek kimselerin yapamayacağı şeyleri yapıyor. Söze gerek yok, inanılmazsınız hocam, teşekkürler hocam :)
Ahmet Dedeoğlu
07-01-2008, 10:39 PM
Nereye ulaşım zor?..Bir defa Gençlik ve spor il müdürlüğünün salonları inşallah basketbol takımlarımızın hizmetinde olacak.Bu salonlardan biri AHMET CÖMERT/Ataköy,diğeri de BAYRAMPAŞA SPOR Salonu.Ayrıca ben de İHLAS MARMARA EVLERİNDE oturuyorum sayılır.Yani o sitenin üst sitesi Tatotaş sitesinde.:)Oluşum olursa burdan gidip geliriz beraber.:)inşallah.
Kemal Başaran
07-01-2008, 10:44 PM
Maşallah hayırlısı hocam.. Arkadaşlarımız bilmeliki başarılara iyi yerlere çiçekli yolalrdan gidildiği zaman pek kadir kıymet bilinmiyor.Ancak zorluklarla baş edersek vardığımız yerin değerini iyi bilip daha samimi sahip çıkıyoruz o yere.Zaten gönül gözümüz bir yerlere gelmemizi istiyorsa seve seve katlanalıcak sıkıntılar bunlar..
wınner
07-01-2008, 11:48 PM
hocam yazılarınız tek kelımeyle muhtesem olmus...bızde bılıosunuz yaklasık 2 yıldır boyle bısey olmasını ıstıoduk...sımdılık gerceklesmemıs bırsey olsada temellerı atıldıgı ıcın kendı adıma cok mutlu oldum...artık hayırlsı ınsallah sızınde emeklerınız bosa gıtmez..bu arada bana gelınce benı bılıosunuz az cok...:)sızın kurdugunuz bı takımda oynamayı cok ısterım...elımden gelenıde yaparım..tekrar bu olaya cok sevındıgımı bıldırerek basarılarınızın devamını dılerım..:cool:
MKS_28
07-02-2008, 12:52 AM
Çok güzel bir haber. Böylesine büyük bir işide ancak Ahmat hocam gibi saygıdeğer biri başarabilirdi. Gerçekten tebrik ve teşekkürler. ayrıca ulaşımda ikinci plandadır böyle bişey gerçekleşirse. bu takım bizim takımımız sayılır artık. kendi takımımız içinde yol çilesine katlanırız gerektiğinde.
ahamda beklenen takım gelio :D
mkemalsafci
07-02-2008, 11:47 AM
hocam çok güzel haberler bunlar..Allah'ın izniyle ben de bu güzel şehirde kalırsam böyle bir oluşumun bir parçası olmaktan gurur ve zevk duyarım..Ahmet hocamın idmanlarını özledim vallahi..:D
freedom
07-02-2008, 12:43 PM
süper bi olay buuu inanılmaz bi oluşummm AHMET DEDEOĞLU hocamız gene yaptı yapacağını=))) hayırlısı olsun hocam maşalllah maşallah maşalllah=)
LP.ZKN
07-02-2008, 02:32 PM
Bayrampaşa Spor Salonunda Okul Takımı maçımız VArdı İlk maçımızdı
ama servis le gitmiştik oraya bakalım google maps ten
Kemal Başaran
07-02-2008, 05:42 PM
Bugün Allah'ın izni ile çok iyi gelişmeler bekliyoruz değerli Ahmet hocamızdan sabırsızlıkla...
_oNuR_
07-02-2008, 05:47 PM
Hocam umarim bu degerli girişimleriniz sonucunu veriri ve sizinde kurulmasini çok istediginiz bu kulubu hayata geciririz.
Ben her turlu yardıma hazırım bu konuda hocam.
Kemal Başaran
07-02-2008, 06:26 PM
inşallah temennimiz budur herkesin inancı desteği ve birlikteliği ile gerçekleşir umarız bu oluşum.
LP.ZKN
07-02-2008, 06:57 PM
inşallah güzel haberler ile dönülücek de Ahmet Hocam Yanlsı Anlama Oldu Galiba Bizim Evden ihlas MArmaraya Ulaşım Zor Diye Belirttim.:)
ama bayrampaşa Spor Salonuna Nasıl bir ulaşım olucak bakalım:)
Melih_brs
07-02-2008, 07:32 PM
türkiyede ilk olur bu herhalde arkadaslar.ben inanamadım yani önceden:)
Ahmet Dedeoğlu
07-02-2008, 10:07 PM
Şimdi bugünkü toplantının neticesini size kısaca anlatayım.İyi tarafları da var olumsuz tarafları da var.
Bir defa bir kulübümüz var.6 tane de spor salonumuz var.Basketbol Şube Başkanı benim olmama karar verildi.Yani basketbolun başındaki adam.Çünkü Gençlikspor kulübünün 27 faal branşı var.İstediğimiz zaman kullanabileceğimiz en az 6 tane kapalı spor salonumuz var.Benim takımı yöneteceğim ve odamın da olduğu merkez kapalı spor salonu BÜYÜKÇEKMECE Kapalı spor salonu gıcır gıcır ve 3500 Kişilik seyirci kapasitesi var.Bölgesel ligde A takımımız mücadele ederse kendi sahamız olarak bu salonda maçlarımızı oynayacağız.Gerçi AHMET CÖMERT ve BAYRAMPAŞA spor salonları da müsait olduğunda istediğimiz zaman kullanabileceğimiz kendi salonlarımız.KIRAÇ ve MİMARSİNAN spor salonları da emrimize amade.
POTAFORUM ve GENÇLİKSPOR resmi olarak birleşemiyor.Ancak gayriresmi olarak birlikte anılabileceği ve birçok aktivitede POTAFORUM GENÇLİKSPOR olarak katılabileceğimiz onaylandı.
Resmi olarak Kulübümüzün adı İSTANBUL GENÇLİKSPOR.Şimdi gelelim olumsuz taraflara:
Maalesef tesis zengini olan kulübümüzün maddi olanakları zayıf hatta yok gibi.Basketbol okulları açın hocam para kazanın,kulübün masraflarını çıkartın dediler.Hem de büyük tecrübenizle Türk basketboluna bu basketbol okullarında geleceğin yıldız adayları Basketbolcular yetiştirirsiniz dediler.İşte yukarıda saydığım spor salonlarında ve GÜNGÖREN spor salonunda açacağımız basketbol okullarından gelecek gelirlerle kulübün masraflarını karşılayabileceğiz.Yıldız ve Genç Erkekler kategorilerine katılırız dediler.A takım için şayet ben sponsor bulursam A takım Bölgesel lige katılabilecek ve 2.lige çıkmaya oynayacak bir takım da kurabileceğiz.Tabii sponsor bulabilirsem.
Neyse şimdi Genç ve Yıldız takımlar için bir gün belirleyeceğiz ve seçme yapacağız.Seçme ya AHMET CÖMERT spor salonunda ya da BÜYÜKÇEKMECE spor salonunda olacak.Bu SEÇME gününü kısa bir süre sonra burada açıklarız.
Şimdilik toplantıdan aklımda kalan ana başlıklar bunlar.
Hayırlısı olur inşallah.
Herkese sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu
BüŞrA
07-02-2008, 10:26 PM
Hayırlısı olsun hocam... temennim inşallah olur :)
Kemal Başaran
07-02-2008, 10:35 PM
Evet inşallah hayırlısı olacak dileğimiz bu.Sağlam ve iyi işler yapılan örnek olunan ve örnek alınan bireylerin yetişeceği bir kulüp olması en büyük hevesimiz isteğimiz arzumuz.Ahmet hocamız bizim isteğimizle böyle bir sorumluluğa girdi ve bizim görevimizde her an yanında yer almak bulunmaktır.Bu bağlamda herkesin bu kulubün kurulmasında istediğimiz fedakarlığın aynısını bu kulüp kurulduktan sonrada göstermesi asli görevlerimizin en başında gelmektedir.Ve bunun gerçekleşeceğinide tüm kalbimle inanıyorum değerli POTAFORUM üyeleri.Yol almanın ve yol alacak olmanın hevesi ile bu güzel haberi veren çok Değerli Ahmet Hocama sizin nezninizde Teşekkürü borç bildiğimide belirtmek isterim.
Potaforum bu haberle çalkalanıyor ..:D
tblforum
07-02-2008, 11:59 PM
Şimdi bugünkü toplantının neticesini size kısaca anlatayım.İyi tarafları da var olumsuz tarafları da var.
Bir defa bir kulübümüz var.6 tane de spor salonumuz var.Basketbol Şube Başkanı benim olmama karar verildi.Yani basketbolun başındaki adam.Çünkü Gençlikspor kulübünün 27 faal branşı var.İstediğimiz zaman kullanabileceğimiz en az 6 tane kapalı spor salonumuz var.Benim takımı yöneteceğim ve odamın da olduğu merkez kapalı spor salonu BÜYÜKÇEKMECE Kapalı spor salonu gıcır gıcır ve 3500 Kişilik seyirci kapasitesi var.Bölgesel ligde A takımımız mücadele ederse kendi sahamız olarak bu salonda maçlarımızı oynayacağız.Gerçi AHMET CÖMERT ve BAYRAMPAŞA spor salonları da müsait olduğunda istediğimiz zaman kullanabileceğimiz kendi salonlarımız.KIRAÇ ve MİMARSİNAN spor salonları da emrimize amade.
POTAFORUM ve GENÇLİKSPOR resmi olarak birleşemiyor.Ancak gayriresmi olarak birlikte anılabileceği ve birçok aktivitede POTAFORUM GENÇLİKSPOR olarak katılabileceğimiz onaylandı.
Resmi olarak Kulübümüzün adı İSTANBUL GENÇLİKSPOR.Şimdi gelelim olumsuz taraflara:
Maalesef tesis zengini olan kulübümüzün maddi olanakları zayıf hatta yok gibi.Basketbol okulları açın hocam para kazanın,kulübün masraflarını çıkartın dediler.Hem de büyük tecrübenizle Türk basketboluna bu basketbol okullarında geleceğin yıldız adayları Basketbolcular yetiştirirsiniz dediler.İşte yukarıda saydığım spor salonlarında ve GÜNGÖREN spor salonunda açacağımız basketbol okullarından gelecek gelirlerle kulübün masraflarını karşılayabileceğiz.Yıldız ve Genç Erkekler kategorilerine katılırız dediler.A takım için şayet ben sponsor bulursam A takım Bölgesel lige katılabilecek ve 2.lige çıkmaya oynayacak bir takım da kurabileceğiz.Tabii sponsor bulabilirsem.
Neyse şimdi Genç ve Yıldız takımlar için bir gün belirleyeceğiz ve seçme yapacağız.Seçme ya AHMET CÖMERT spor salonunda ya da BÜYÜKÇEKMECE spor salonunda olacak.Bu SEÇME gününü kısa bir süre sonra burada açıklarız.
Şimdilik toplantıdan aklımda kalan ana başlıklar bunlar.
Hayırlısı olur inşallah.
Herkese sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu
Teşekkürler Ahmet hocam hizmetleriniz için....
MKS_28
07-03-2008, 12:03 AM
güzel bir haber. önümüzde zorluklar var özellikle maddi açıdan fakat inşallah amaçlarına ulaşmaya engel teşkil etmez bu zorluklar. bizlerde bu yakım için elimizden geleni herzaman yapmaya hazırız. yeterki çorbada tuzumuz bulunsun. o emekte bizimde payımız olursa ne mutlu.
okidoki
07-03-2008, 10:42 AM
:)Çok güzel valla teşekkürler AHMET HOCAM:)
Ahmet Dedeoğlu
07-04-2008, 12:57 AM
Potaforum Seçmeleri
Alıntı:
Ahmet Dedeoğlu Nickli Üyeden Alıntı [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
1993-1994 Doğumlular önümüzdeki sene Yıldız Kategorisinde;1991-1992 doğumlular Gençlerde oynayacaklar.1990 doğumlu bir oyuncu Gençlerde kontenjan oynayacak.Önümüzdeki hafta seçme yapacağız.Seçmelere katılacaklar şimdiden bu bölümde kendilerini tanıtsınlar.Doğum-Boy-Oynadığı pozisyon-Daha önce lisanslı olarak bir takımda oynadımı?Oynadıysa hangi takımda?Nerde oturuyor? Bu sorulara cevap yazarak kendi de ilave yorumlar yapabilir,seçmelere katılacaklarını burda bildirsinler.Hatta telefon numaralarını da yazabilirler.
Ben sponsor bulmak için şimdiden çalışmalara başladım.Hayırlısı ile A takımın Bölgesel ligde oynamasını istiyorum ki alt yapıdan gelen oyuncuların bir hedefleri olsun.Duaya devam.Hayırlısı olur inşallah.
Bu yazıyı yazdıktan sonra değişik değişik yine sorular geliyor.Sanki bu yazıyı okumamış gibi.Ayrıca bu yazıdan önce burada kulüp arayan bir sürü üyemizden ses seda yok.Bu POTAFORUM'a özel oluşumdan yararlanmak isteyen oyuncular az olursa biz de ona göre kategori açarız.Yani sadece YILDIZ ERKEKLER Kategorisinde katılırız.
Önümüzdeki hafta dedik.Saati ve günü bildireceğiz ama başvuru çok az.Demekki anlaşılamadık.İnşallah A takım için bir sponsor bulurum da A takımımız Bölgesel lige katılır.Ondan sonrası çok daha iyi olacak inşallah.
Şimdi kafamdaki oluşumu anlatayım kısaca:
BÜYÜKÇEKMECE,KIRAÇ,MİMARSİNAN,GÜNGÖREN,AHMET CÖMERT,BAYRAMPAŞA,KARTAL İTO,CAFERAĞA,ARNAVUTKÖY,SİLİVRİ spor salonları bizim kulübün yani İSTANBUL GENÇLİKSPOR'un çatısı altındadır.Daha bilmediğim belki birkaç salon daha olması lazım.Neyse;işte bu salonlardan istediğimiz zaman o salonlardaki aktivitelerle çatışmayacak şekilde istifade edebileceğiz.
BÜYÜKÇEKMECE spor salonu 3500 Kişilik trübünlü yepyeni parke zemin ve FİTNESS SALONU da var.
A takıma sponsor bulduğumuzda altyapıyı da harekete geçireceğiz.Bütün bu salonlarda yıl boyunca basketbol okulları açacağız.Hepsine POTAFORUM antrenörlerini atayacağız.Bu antrenörlerimiz bu okullardan yüzde alacak.Ben Basketbol Şube Başkanı olarak BÜYÜKÇEKMECE-Merkez-Spor salonunda bütün antrenörlerle irtibatta olacağım.Yıl sonunda bu okullardan altyapı seçmeleri yapacağız.Böylece bu basketbol okulları ALTYAPI takımlarımızın altyapısını oluşturacak.Yani kaynak buradan gelecek.
A Takımımız da şayet 2.Türkiye ligine çıkarsa,ilgi çok daha fazla artacak.Sonra da hedefimiz 1.Türkiye ligi olacak.Altyapı antrenörlerimiz de başta Kemal Başaran olmak üzere yine POTAFORUM antrenörleri olacak.A takımımızın yardımcı antrenörleri de yine benim yardımcım olarak POTAFORUM antrenörleri olacak.A takımımızın oyuncuları için öncelik POTAFORUM oyuncularına verilecek.Tabii çok iyi bir kadro için bildiğimiz birçok A TAKIM oyuncusu var.Hepsiyle görüşmeler yapıp idmanlara alacağız.
A Takım idmanlarını da yukarıda saydığımız salonların hangisi bize uygunsa ve oradaki aktivitelerle çatışmayacaksa orada yapabileceğiz.Tabii çoğunluk FİTNESS ve Top antrenmanları BÜYÜKÇEKMECE de olacak.
İşte bu muazzam tesis ve imkan zengini olan kulübümüze bir sponsor bulabilirsem Türk basketboluna ivme kazandıracak müthiş bir kulüp doğmuş olacak.İşte benim projelerim böyle.Aslında biraz destek ile çok iyi olacak.
Ha sponsor bulamazsam,o zaman yine yukarıda bahsettiğim gibi,bu sene YILDIZ ERKEKLER kategorisine katılacağız.Çünkü kulübün imkanları daha önce de dediğim gibi maddi olarak yok gibi.Ancak basketbol okullarını harekete geçirdiğimizde muazzam bir maddi kaynak oluşturabileceğiz.O da seneye olabilir bu sene sponsor bulamazsak.Ben de bir sürü işimin yanında sizden gelen öneri ve motivasyonla bu işe giriştim.Ancak bu motivasyonum biraz azaldı.O başlardaki yoğun ilgiyi artık göremiyorum.Gene de bu işe bir girişip bu sene bir deneyeceğiz inşallah.Önemli olan bu sene bir şekilde parkelere çıkıp sesimizi duyurmak.
Hayırlısı olur inşallah..
Herkese sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu
Kemal Başaran
07-04-2008, 08:54 AM
Hocam asla motivasyonunuz azalmasın biz en iyi şekilde bu oluşumu gerçekleştireceğizdir.Madem ki elimize salon anlamında tesis anlamında bu kadar güzide imkanlar geçti bunları asla boşlayamayız.Dediğiniz gibi yeni bir ivme kazandırmak için fırsat doğdu bize ve bize düşen planlı kapsamlı bir şekilde bu oluşumu korumak savunmak ve büyütmektir.Alt yapının başına beni uygun görmüşsünüz çok teşekkür ederim değerli hocam.İnşallah çalıştıracağım takımla ligimizde göğsümüzü kabartacak bir takım olur neticeler alırız.Diğer antrenör arkadaşlarımızında o harika basketbol donanımı ve bilgi birikimi ile sizinde tarif edemeyeceğimiz basketbol bilginiz tecrübeniz ile nasipse kurulacak A takımlada çok iyi başarılar kazanacağızdır.Biraz sabır gerekiyor hocam ama zaten varsın yavaş yavaş sağlam temeller üzerine olsun.Bir örnekle noktalayım düşüncelerimi;
Kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş.Kabak filizi o kadar büyümüşkü boyu kavak ağacı ile aynı olmuş.Kabak filizi dönmüş sormuş.
-Sen kaç yılda bu boya geldin.Demiş kavak ağacına
Kavak ağacından cevap gelmiş
-10 yılda.
Kabak filizi alaycı bir tabirle:
-Senin 10 yılda geldiğin yere ben 2 ayda geldim diyerek kavak ağacını aşağılar vaziyette hal halmış.
Hayat bu o güneşli yaz günleri gitmiş yerine sonbahar gelmiş.Kabak filizi üşümeye başlamış,çiçeklerini bir bir döküyormuş.
yinedönmüş sormuş kavak acağına:
-Ne oluyor bana böyle
-ölüyorsun demiş kavak ağacı
-neden ama diye cevap gelmiş filizden
-benim 10 yılda geldiğim yere sen 2 ayda geldin de o yüzden demiş kavak ağacı.
Evet bizde sabırla sindire sindire bir yerlere geleceğiz inşallah.Ve inşallah örnek olarak gösterilecek bir kulüp olacağız.
tblforum
07-04-2008, 12:42 PM
Ahmet hocamın olduğu her yerde ben de varım...
cbasket
07-04-2008, 01:37 PM
hocam bayan yıldızlarıda açalım
mcgrady_1
07-04-2008, 02:09 PM
Malesef bu organizasyonda Ahmet Hocamız bizi hiç düşünmemiş... :( :(
BüŞrA
07-04-2008, 03:27 PM
ya evet :( hani biz hocam? :(
Ahmet Dedeoğlu
07-04-2008, 03:34 PM
Büşra,niye öyle söyledin?.Ben sana demedimmi msn de,Bayanlar kategorilerine de katılalım istedim.Bunu yönetime söyledim.Dağılmayalım bu sene hocam bir branşta yani erkeklerde çıkalım,dediler.Ama basketbol okullarını hem bayan hem erkeklerde açabiliriz dediler,diye söylemedim mi sana.Burada böyle tatlı bir sitem yapıyorsun yani.:)Durum böyle işte kızlar.Siz de bu kulübün bir üyesisiniz ama bunu da bilin.:)
mcgrady_1
07-04-2008, 05:54 PM
Büşra,niye öyle söyledin?.Ben sana demedimmi msn de,Bayanlar kategorilerine de katılalım istedim.Bunu yönetime söyledim.Dağılmayalım bu sene hocam bir branşta yani erkeklerde çıkalım,dediler.Ama basketbol okullarını hem bayan hem erkeklerde açabiliriz dediler,diye söylemedim mi sana.Burada böyle tatlı bir sitem yapıyorsun yani.:)Durum böyle işte kızlar.Siz de bu kulübün bir üyesisiniz ama bunu da bilin.:)
Ama hocam sizde deseydiniz zaten bayanlara ülkemizde basketbol adına hiç önem verilmiyor ben kızlarımız içinde klup istiyorum yazık onlara erkekler yine şans veriliyor ama okullarda bayan takımı bile kurulmuyor hep basketbolda 2. plandalar valla yazık bize hocam ... :( :( Sizden yine kızlarında desteğini alarak bu işi zorlamanızı rica ediyorum eğer bizi kızınız gibi görüyorsanız erkek evlatlarınıza yaptığınız bu büyük desteğin aynısını bayanlar adınada bekliyoruz... LÜTFEN....
Kemal Başaran
07-04-2008, 06:12 PM
eminimki aynı çabayı göstermiştir Ahmet hocam.Böyle bir ayrıcılığın oda olmasını pek tabiki istemez.Ama bir bayan takımı demek ayrıdır.Yani bir gerçek varki pek çok erkek antrenör bayan takımı çalıştırmak istemez.Bunun sebebi ise kişiye göre değişir.Ama birazda geçerli olan makbul görüyor buda işin asıl tarafı.Tabiki davanızda sonuna kadar haklısınız destekliyorum.Ama ülkemizde bazı tabuları yıkmak pekte kolay değil.Ülkemizde yeni yeni bir yer ediniyor kendine bayan basketbolu bunun için biraz daha zamanı lazım diye düşünüyorum.Demişsiniz ki eğer bizi kızınız olarak görüyorsanız erkek evlatlarınıza yaptığınızın aynısını bizim içinde yapın gibi veya benzeri bir cümle..Ne yani çaba gösterdiğine inanmıyormusunuz Ahmet hocamızın yada çaba gösteripte sonuç alınamıyorsa bu sizi evlat olarak görmediği anlamınamı gelmeli.Hadi arkadaşlar sizde biliyorsunuzki bazı şeylerde hizmet ettiğiniz kurumla alakalı sonuçta nasıl bir zorlukla (maddi bakımdan)adım atılacağını görüyoruz,biliyoruz.Ve bu isteğiniz ilerleyen zamanda mali açıdan refaha erildiğinde çok daha sağlam bir şekilde olacak yapılacak çalışmadır diye düşünüyorum.
mcgrady_1
07-04-2008, 06:20 PM
Asla bizi evladı olarak görmediğini veya caba vermediğini düşünmem ama isterse ve desteğimizi alırsa Ahmet Hocamızın neler yapabileceğini gördük bu yüzden bunu zorlamak istiyorum.Ayrıca ben Eylülde 17 yaşıma giriyorum yani "zamanla" demişsiniz ama benim için zaman kavramı bitmek üzere belkide bitmiş fakat ümit işte yitirmek istemiyorum.Bayan basketbolu belki Ahmet hocamızın açtığı bir klüple farklı yerlere gelecektir bunlar bilinmez fakat denemeye değer şeylerdir benim gözümde bu yüzden sadece "şans" istiyoruz kimsenin bizlere güvenmediği ama güvenildiğinde neler yapacağımızı göstermek adına küçük bir şans ve bunuda tabiki sevdiğimiz insanlardan bekliyoruz ....
Kemal Başaran
07-04-2008, 06:33 PM
güveniyoruz neden güvenmeyelim ama biliyorsunuzki herşey külfet maddiyat yani bir yandan değerli kardeşim.Aslında TBF nin bu anlamda çok ciddi çalışmalar yapması şart mesela bir öneri..Sitemizde bu konu ile ilgili ayrı bir bölüm açıp bayan basketbolunun anadoluda yada büyük şehirlerdeki sıkıntılarını ve sizin söylediklerini yazıp yollayabiliriz.Büyük bir kitle olmuş olur ve çok daha ciddiyete alınır.Aynı zamanda büyük kulüplerede fax yollayabiliriz.Ne gerekirse yapalım o zaman.
mcgrady_1
07-04-2008, 06:38 PM
Vallahi ne diyeyim o zaman sadece size Allah razı olsun diyebilirim çünkü gerçekten kötüye gidiyoruz bayan basketbolu olarak yabancı alıp duruyoruz halbuki yetiştirseler bizi oynatsalar ligde bence ilgide büyük olur yani bu benim düşüncem inşallah bu söylediklerinizi faaliyete dökebiliriz hatta sizden rica etsem yukarda söylediğiniz o içaçıcı sözleri büyüğümüz olarak ilk siz uygulayabilir misiniz... LÜTFEN ... :)
Kemal Başaran
07-04-2008, 06:49 PM
Gayet tabiki seve seve duyurular bölümüne bu konuda başlık açıyorum.Tamam mı değerli kardeşim sizde düşüncelerinizi yazarsınız sonra mail yolu ile yada fax ile bu yorumları iletiriz gerekli mercilere.
mcgrady_1
07-04-2008, 06:51 PM
Çok çok teşekürler hocam tüm emekleniz için...
#23 CHOSEN·1
07-04-2008, 08:19 PM
katılırım bu takıma muhtemelen...ahmet hoca var gözümü kırpmam...
#23 CHOSEN·1
07-04-2008, 09:12 PM
hocam şu 90 lılaın kontenjını biaz aRttıRsakk...:o:o:o:(
ve ahmet cömtte bana uzak biaz maalesef..
ve hocam antRamanla hep ahmet cömeRtte mi olcak ? başka yeRde olamz mı ?
Ahmet Dedeoğlu
07-05-2008, 12:57 AM
Kontenjan oyuncu demek,bu sene 1991-1992 doğumluların oynadığı GENÇLER kategorisinde her takımda sadece bir tane 1990 doğumlu kontenjan oyuncu oynayabilir demek.Bu kuralı biz koymadık Alp maalesef.Bi defa sen oynamak istiyorsan artık kendini A takımlar seviyesine çıkarmalısın.Hem düşünce olarak hem de fiziksel olarak ona göre çalışmalar yapmalısın.Ama bu sene genç takımda kontenjan oynama hakkın da baki yani.:)
#23 CHOSEN·1
07-06-2008, 05:49 PM
Kontenjan oyuncu demek,bu sene 1991-1992 doğumluların oynadığı GENÇLER kategorisinde her takımda sadece bir tane 1990 doğumlu kontenjan oyuncu oynayabilir demek.Bu kuralı biz koymadık Alp maalesef.Bi defa sen oynamak istiyorsan artık kendini A takımlar seviyesine çıkarmalısın.Hem düşünce olarak hem de fiziksel olarak ona göre çalışmalar yapmalısın.Ama bu sene genç takımda kontenjan oynama hakkın da baki yani.:)
hocam ahmet cömrtte ısra lı mısınız bazı akadaşlara uzak gelmez mi ? örenğin ben...:(
:D ahmet cömert bana yakın orda olursa ii olur ama nerde olursa olsn gelmeye çalışırım :D
ugurbilgen
07-07-2008, 10:53 AM
Hocam asla motivasyonunuz azalmasın biz en iyi şekilde bu oluşumu gerçekleştireceğizdir.Madem ki elimize salon anlamında tesis anlamında bu kadar güzide imkanlar geçti bunları asla boşlayamayız.Dediğiniz gibi yeni bir ivme kazandırmak için fırsat doğdu bize ve bize düşen planlı kapsamlı bir şekilde bu oluşumu korumak savunmak ve büyütmektir.Alt yapının başına beni uygun görmüşsünüz çok teşekkür ederim değerli hocam.İnşallah çalıştıracağım takımla ligimizde göğsümüzü kabartacak bir takım olur neticeler alırız.Diğer antrenör arkadaşlarımızında o harika basketbol donanımı ve bilgi birikimi ile sizinde tarif edemeyeceğimiz basketbol bilginiz tecrübeniz ile nasipse kurulacak A takımlada çok iyi başarılar kazanacağızdır.Biraz sabır gerekiyor hocam ama zaten varsın yavaş yavaş sağlam temeller üzerine olsun.Bir örnekle noktalayım düşüncelerimi;
Kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş.Kabak filizi o kadar büyümüşkü boyu kavak ağacı ile aynı olmuş.Kabak filizi dönmüş sormuş.
-Sen kaç yılda bu boya geldin.Demiş kavak ağacına
Kavak ağacından cevap gelmiş
-10 yılda.
Kabak filizi alaycı bir tabirle:
-Senin 10 yılda geldiğin yere ben 2 ayda geldim diyerek kavak ağacını aşağılar vaziyette hal halmış.
Hayat bu o güneşli yaz günleri gitmiş yerine sonbahar gelmiş.Kabak filizi üşümeye başlamış,çiçeklerini bir bir döküyormuş.
yinedönmüş sormuş kavak acağına:
-Ne oluyor bana böyle
-ölüyorsun demiş kavak ağacı
-neden ama diye cevap gelmiş filizden
-benim 10 yılda geldiğim yere sen 2 ayda geldin de o yüzden demiş kavak ağacı.
Evet bizde sabırla sindire sindire bir yerlere geleceğiz inşallah.Ve inşallah örnek olarak gösterilecek bir kulüp olacağız.
alt yapıyıda sen çalıştıracaksan ben takımın çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum... takım için inş her şey hayırlı olurr... Şimdiden başarılar dilerim... ( CAN)
Kemal Başaran
07-07-2008, 12:52 PM
Görüş ve iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum uğur.İnşallah sende hedeflediğin azmettiğin nokatalara ulaşacaksın bende emin ol bununla fazlası ile gurur duyacağım.Sağolasın..
diLaN
07-07-2008, 08:29 PM
6 gün giremedim siteye(Tatilde olduğum için) neler olmuş neler:d Başta Ahmet Hocam olmak üzere Potaforum'da bulunan bütün oyuncu arkadaşlarımızı antrenörlerimizi.. Tebrik ederim ve ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ederim:)Gerçekten çok iyi oldu.Potaforum böylelikle sesini sahalarda da duyuracak:)Hadi POTAFORUM kim tutar seni:):D
Kemal Başaran
07-07-2008, 09:55 PM
Kesinlikle doğru söylüyorsun son sürat devam ediyoruz dilancım.Bu arada yeniden hoşgeldin:)
Ahmet Dedeoğlu
07-11-2008, 06:47 PM
Yakuplu Spor Kulübü ile bugün yapılan toplantıda alınan kararlar şunlardır:
Yakuplu Spor ve POTAFORUM işbirliği ile Basketbol branşı açılmaya karar verilmiştir.
Basketbol branşında;Türkiye Deplasmanlı Bölgesel Liginde mücadele edecek olan Büyük Erkekler A takım kurulacaktır.Yani Bölgesel Lige katılınacaktır.
Yıldız ve Genç Erkekler kategorilerinde de İstanbul liginde liglere katılınacak ve bu altyapıdan yetişen oyuncular Bölgesel ligde mücadele edecek olan A takımımızın altyapısını oluşturacaklardır.
A takım,Yıldız takım ve Genç takım seçmeleri 27 Temmuz Pazar günü saat 14.00 ' da Yakuplu İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.
Aksaray-Yusufpaşadan,Bakırköyden İhlas Marmara Evleri Otobüsleri kalkmaktadır.Yakuplu Belediyesinde inilecek.Orda İlköğretim okulu sorularak okula gelinecektir.Okul belediyeye çok yakındır.
Yenibosna-Metro duraklarından da Gürpınar minübüslerine binildiğinde Yakuplu belediyesinde inilip okula gelinebilir.
Takımlarımızın formalarının göğsünde [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) reklamı yazılacaktır.
27 TEMMUZ Pazar günü saat 14.00' daki seçmelerden sonra ertesi hafta 2 Ağustos Cumartesi günü başlamak üzere ctesi ve pazar günleri aynı salonda saat 10.00-14.00 arasında yaş gruplarına göre basketbol okulları açılacaktır.
Yakupluspor-Potaforum işbirliğinde Bölgesel lige katılacak olan A takımımızın ve yıldız ve genç takımlarımızın bütün forma,tshirt,top vs.malzemelerini ve de takımlarımızı maçlara götürecek servisleri Yakuplu Spor kulübü sağlayacaktır.
A takımımızdaki oyuncular genellikle genç,yetenekli,koşan,savaşan,SAVUNMACI ve mücadele eden genç takım oynama yaşları yeni bitmiş,hedefleri olan,kendine güvenen,hedefledikleri yerlere ulaşmada gerekli fedakarlıkları yapabilecek antrenmanı hatta yoğun tempo antrenmanı seven oyuncular olacaktır.
A takım oyuncularımıza her ay akbil verilecektir.Arasıra yemeklere gidilecektir.
Bu çalışmalar sırasında sponsor arayışları yapılacak şayet sponsor bulunursa imkanlar daha da artırılacaktır.
Deplasmanlı Bölgesel Ligde mücadele edecek A takımımız kendi sahasındaki maçları 3500 seyirci kapasiteli,parke zeminli BÜYÜKÇEKMECE Spor salonunda oynayacak.Deplasmanlara servis kaldırılacaktır.
Ambarlı limanı ve Kumport Yakuplu Belediyesinin sınırları içindedir.Yine belediye sınırları içinde çok büyük sanayi siteleri de vardır.İnşallah kulübün de imkanları ile buralardaki firmalarla görüşülüp bu büyük basketbol oluşumuna destek istenecektir.
Kulübün FİTNESS salonu da olup oyuncularımız bu imkandan yararlanabilecektir.
Basketbol okulları kız ve erkekler için ayrı grup ve saatlerde yapılacaktır.Basketbol okullarında yetişen oyuncularımız kulübümüzün altyapı takımlarında lisanslı olarak oynama imkanına sahip olacaktır.
Takım Antrenörlerimiz basketbol okullarından yüzde alacaktır.
Bi defa bu şekilde kısıtlı imkanlarla da olsa sağlam bir temel atıldıktan sonra inşallah çok daha iyi şartlarda bu oluşumun büyümesi için elimizden gelen her şeyi birlikte yaparız diye düşünüyoruz.
Herkese sevgilerimle
Ahmet Dedeoğlu
Head Coach
Yakupluspor-POTAFORUM Basketbol Şube Başkanı
Pivot_5
07-15-2008, 11:59 AM
Ahh be İstanbulda olmak vardı
okidoki
07-15-2008, 07:24 PM
hocam bu yakuplu tatilyanın olduğu yerde mi
Ahmet Dedeoğlu
07-15-2008, 07:29 PM
Evet.Tatilyanın karşısında Rodrigo Jeans ve Medilife'tan itibaren Yakuplu.
cbasket
07-15-2008, 08:38 PM
Yakuplu Spor Kulübü ile bugün yapılan toplantıda alınan kararlar şunlardır:
Yakuplu Spor ve POTAFORUM işbirliği ile Basketbol branşı açılmaya karar verilmiştir.
Basketbol branşında;Türkiye Deplasmanlı Bölgesel Liginde mücadele edecek olan Büyük Erkekler A takım kurulacaktır.Yani Bölgesel Lige katılınacaktır.
Yıldız ve Genç Erkekler kategorilerinde de İstanbul liginde liglere katılınacak ve bu altyapıdan yetişen oyuncular Bölgesel ligde mücadele edecek olan A takımımızın altyapısını oluşturacaklardır.
A takım,Yıldız takım ve Genç takım seçmeleri 27 Temmuz Pazar günü saat 14.00 ' da Yakuplu İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.
Aksaray-Yusufpaşadan,Bakırköyden İhlas Marmara Evleri Otobüsleri kalkmaktadır.Yakuplu Belediyesinde inilecek.Orda İlköğretim okulu sorularak okula gelinecektir.Okul belediyeye çok yakındır.
Yenibosna-Metro duraklarından da Gürpınar minübüslerine binildiğinde Yakuplu belediyesinde inilip okula gelinebilir.
Takımlarımızın formalarının göğsünde [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) reklamı yazılacaktır.
27 TEMMUZ Pazar günü saat 14.00' daki seçmelerden sonra ertesi hafta 2 Ağustos Cumartesi günü başlamak üzere ctesi ve pazar günleri aynı salonda saat 10.00-14.00 arasında yaş gruplarına göre basketbol okulları açılacaktır.
Yakupluspor-Potaforum işbirliğinde Bölgesel lige katılacak olan A takımımızın ve yıldız ve genç takımlarımızın bütün forma,tshirt,top vs.malzemelerini ve de takımlarımızı maçlara götürecek servisleri Yakuplu Spor kulübü sağlayacaktır.
A takımımızdaki oyuncular genellikle genç,yetenekli,koşan,savaşan,SAVUNMACI ve mücadele eden genç takım oynama yaşları yeni bitmiş,hedefleri olan,kendine güvenen,hedefledikleri yerlere ulaşmada gerekli fedakarlıkları yapabilecek antrenmanı hatta yoğun tempo antrenmanı seven oyuncular olacaktır.
A takım oyuncularımıza her ay akbil verilecektir.Arasıra yemeklere gidilecektir.
Bu çalışmalar sırasında sponsor arayışları yapılacak şayet sponsor bulunursa imkanlar daha da artırılacaktır.
Deplasmanlı Bölgesel Ligde mücadele edecek A takımımız kendi sahasındaki maçları 3500 seyirci kapasiteli,parke zeminli BÜYÜKÇEKMECE Spor salonunda oynayacak.Deplasmanlara servis kaldırılacaktır.
Ambarlı limanı ve Kumport Yakuplu Belediyesinin sınırları içindedir.Yine belediye sınırları içinde çok büyük sanayi siteleri de vardır.İnşallah kulübün de imkanları ile buralardaki firmalarla görüşülüp bu büyük basketbol oluşumuna destek istenecektir.
Kulübün FİTNESS salonu da olup oyuncularımız bu imkandan yararlanabilecektir.
Basketbol okulları kız ve erkekler için ayrı grup ve saatlerde yapılacaktır.Basketbol okullarında yetişen oyuncularımız kulübümüzün altyapı takımlarında lisanslı olarak oynama imkanına sahip olacaktır.
Takım Antrenörlerimiz basketbol okullarından yüzde alacaktır.
Bi defa bu şekilde kısıtlı imkanlarla da olsa sağlam bir temel atıldıktan sonra inşallah çok daha iyi şartlarda bu oluşumun büyümesi için elimizden gelen her şeyi birlikte yaparız diye düşünüyoruz.
Herkese sevgilerimle
Ahmet Dedeoğlu
Head Coach
Yakupluspor-POTAFORUM Basketbol Şube Başkanı
hocam bayan basketbol açılmadımı:(:(:(
arda15
07-15-2008, 08:43 PM
hocam bu haber biz antreman yaptıktan sonramı oldu yoksa öncedenmi bi haberdi vede bunlarıda ben yeniş duyuyorum süğper haberler seneye güzel şeyler yapıcaz inş.
Duracell
07-15-2008, 09:18 PM
Hocam herika bir proje, basketbol ancak böyle bir gönül işi olabilir.
Bu projede bahsettiğiniz sadece erkek takımı mı, bayan takımı da var mı?
Ahmet Dedeoğlu
07-15-2008, 10:21 PM
Erkek Takımları olacak.Ayrıca ctesi-pazar günleri saat 10.00-14.00 arası yaş gruplarına göre bayan ve erkek basketbol okulları olacak.Seçmeden sonraki hafta 2 ağustos ctesi günü basketbol okulları başlayacak.
İnşallah proje daha da ileri boyutlarda gelişme gösterir.
Duracell
07-15-2008, 10:49 PM
İnşallah hocam, Allah muzaffer etsin
arda15
07-15-2008, 11:08 PM
hocam ilk başta büyükçekmece salon falan kullanılcak demişsiniz vede istanbul gençlikspor olucak yazmışsınız 2 cinde ise yakuplu spor kulübüyle anlaştık yazmışsınız hangisi doğru acaba istanbul gençlikspor olarakmı ktılcaz lige
Ahmet Dedeoğlu
07-16-2008, 12:11 AM
İyi oku oğlum ya.:)Gençlikspordan olumlu cevap çıkmayınca,yıkılmadık,B Planını uyguladık.Yakuplu'yu harekete geçirdik.Gerisi malum.Herşeyi yazdık.
Şimdi ben neden bu kadar uğraşıyorum.Bir sürü işimin gücümün arasında.
Bugünkü idmanda seni ve diğer iki arkadaşını ele alalım.
Sen 1992 doğumlu 1.91 boyunda yapılı ve iki üç senedir de kulüplerde 5 numara olarak oynayan bir oyuncusun.Hatta geçen sene oynadığın yıldız takımda sayı ve ribaund ortalaman ile en iyi on yıldız oyuncu arasına seçilmişsin.Işık var,yetenek var,fizik de var sayılır.
Ancak bugün bizzat yaşadın ve gördün ki,maalesef basketbol bilgin ve fundamentalın çok gerilerde.İşte yıldız yaşın bitti ve önümüzdeki sezon genç takımda oynayacaksın.Ancak sana hiç dış adam fundamental'i verilmemiş.Pota altına hapsedilmişsin.Küçük ve yıldızlarda çok iş yapan senin gibi yapılı oyuncular,genç yaşlarında,hele ilk senelerinde pota altında o güçlü ve üste seviyedeki tecrübeli uzunların,yani gerçek uzunların arasında çok zayıf kalabiliyorlar.
Neticede sana dış adam fundamentali verilseydi,hem içeride oynar,hem de dışarıda oynar,ve de hem savunmada hem hücumda her pozisyonda yeri geldiğinde bilinçli bir şekilde,ne yaptığını bilerek oynamanın anlatılmaz huzuru ve güveni içinde oynadığın basketboldan keyif alırdın.İyi hazırlık güven doğurur.
Diğer kısa arkadaşlarına gelince:Bugün onlara da söylediğim gibi yetenekliler,ama fundamental ve basketbol bilgileri çok zayıf.Ha hiç oynamamış yeni başlıyor olsalar ve yetenekli olsalar bizim için farketmez.Yetiştiririz.Ama onlar da yıllardır senin gibi kulüp çatıları altında resmi maçlarda onlarca maç oynamışlar.Ne yazık ki,üzerinde durulmadığı için kötü fundamental alışkanlık ve meleke haline gelince,düzeltmek zor oluyor.
Yani maalesef bu çok yetenekli üç tane oyuncuya basketbol eğitimi çok az verilerek maçlara çıkarılmış.Yani saldım çayıra Mevlam kayıra :)misali.Beni sevdiğiniz için bu takılmalarıma kızmazsınız Arda biliyorum.Ben de sizi seviyorum çünkü.
Benim asistanım tblforum nickli Mert Genç ve daha önceki idmana onun getirdiği çocuklar da aynı şekilde.
Yani bizim gibi bu işi bilen birileri bu şekildeki yüzlerce ve belki de binlerce genç çocuğumuzun elinden tutmalı,onlar için en iyi çalışabilecek ortam ve imkanları araştırmalı,ve doğru ekipler kurarak çalışmalı ama çok çalışmalılar.Yoksa yazık olacak bu genç nesile.İstanbulda birkaç tane büyük basketbol kulübüne giremeyen binlerce yetenek nereye gidecek?..Ne yapacak?..İşte ben bu soruların cevabını vermek için yıllardır uğraşıyorum.30 yaşındayken Efes çağırdığında gitmedim.Orda kim olsa benim yapacaklarımı yapar,dedim.Benim onların ve kimsenin yapmadıklarını yapıp,atıl kapasitedeki kulüpleri,kurumları,salonları harekete geçirip Türk basketboluna ve Türk gençliğine hizmet vermem lazım dedim.Bu anlamda bir çok kulübün kurulmasına vesile oldum.Gittiğim yere heyecan getirdim,büyük hizmetler verdim.Kıskananlar,çekemeyenler yoluma taş koyanlar oldu.Kırmamak için hep bıraktım,vazgeçtim,savaşmadım ve çekildim.Onlar yapsın,onlar başarsın,onlar devam ettirsin benim başlattıklarımı dedim.Ama gördüm ki ben çekildikten sonra hepsi yıkıldı.Kapandı.Heyecanları bitti.Bir şekilde bizim kurduğumuz köprüleri başkaları bencil,egoist duyguları ve kıskanç,haset kötü huylarıyla yıktılar.
Neticede hep güzel düşüncelerle ve idealist,gerçekçi,ileri görüşlü planlarla başlattığım hareketler hep kötü niyetli insanların çıkar kavgaları,aç gözlülükleri,fesat düşünceleri yüzünden yarım kaldı.
İşte size de anlattım.Bana sordunuz;İhlas Kolejindeki iki sene üstüste Yıldız ve Genç Erkeklerde İstanbul Şampiyonu yaptığınızda,çok iyi oyuncuları transfer mi ettiniz hocam,dediniz.Hayır dedim.O şampiyon kadrodaki 24 oyuncunun 20 tanesini tabiri caizse sokaktan topladım.Işığı ve yeteneği yakalama özelliği vermiş Yüce Allah bana.Hislerim kuvvetlidir.Bu çocuklarla gece gündüz birlikte çalıştık.Ben yeri geldi,eve gitmedim,salondaki odamda yattım.Çok çalıştık ama DOĞRU çalıştık.
1 den 5 ' e kadar her pozisyonun fundamentalini bütün oyunculara verdik.Eldeki malzemeye göre en doğru sistemleri belirledik.Kesinlikle SAVUNMA' yı oyuncularımıza çok iyi bir satıcı gibi SATTIK.Onlar da severek aldılar ve çok iyi kullandılar.
Neyse,işte böyle.Nerden nereye..Yaram deşildi de..:)
Herkese sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu
arda15
07-16-2008, 12:23 AM
ben kızmam hocam size ne haddimize siz bize bu sene çalıştırırsanız biz takım olarak ve ligde üst düzey basketbolla lige heyecan katıcağımızdan eminim hocam siz yazmışsınız sabah akşam çalıştık diye siz bizede sabah akşam çalıştırın en kötü çeyrek final oynarız banada 3 numara için herşeyi öğretirseniz elimden geldiğinde takıma yararlı olurum bundan eminim.
AİR JORDAN
07-16-2008, 04:24 PM
çok çok teşekkürler hocam sağolun
Ahmet Dedeoğlu
07-16-2008, 07:38 PM
POTAFORUM GENÇLİKSPOR BASKETBOL TAKIMINDA BÜYÜK GELİŞMELER!..
Değerli Potaforum Üyeleri!..
Bildiğiniz gibi Gençlikspor ile ilgili proje hazırlamış ve sizin için İstanbul İl Müdürüne gidip bizzat görüşüp atıl kapasitedeki il müdürlüğüne ait salonlardan istifade ederek GENÇLİKSPOR Basketbol takımı ile POTAFORUM' un ve RİBAUND ile POTAFORUM basketbol programlarının bir işbirliğine gitme konusunda şifaen mutabık kalmıştık.Ancak sonra detaylar için haber beklemiştik.Haber çıkmayınca yine sizin için B planını devreye sokmuştuk.Yani Yakupluspor kulübünü harekete geçirmiştik.
Ancak biraz önce çok önemli bir gelişme oldu ve GENÇLİKSPOR kulübü Başkanı ile konuştuk ve Başkan,İl Müdüründen onay çıktığını,GENÇLİKSPOR POTAFORUM işbirliği için kolları sıvayıp çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.
Yani BÜYÜKÇEKMECE,KIRAÇ,SİLİVRİ,GÜNGÖREN,MİMARSİNAN,ÇAT ALCA ve KARTAL İTO spor salonlarında Eylül itibarile BASKETBOL OKULLARI açabileceğiz.Bu okuları daha önce de söylediğim gibi GENÇLİKSPOR Basketbol Şube Başkanı olarak ben yöneteceğim.Bu okullardaki basketbol antrenörlerimiz potaforumdan olacak.İstedikleri bölgelerdeki okullarda çalışabilecekler. Onlara bu okullardan yüzde vereceğiz.Bu antrenörlerimiz bu görevlerinin yanısıra GENÇLİKSPOR Basketbol takımlarında görev alacaklar.
Merkez BÜYÜKÇEKMECE Spor salonu olacak.Ben de orda odamdan kulubün takımlarını ve basketbol okullarını yöneteceğim.
İşin bu tarafına kadar herşey kesinleşmiş ve kulüp tarafından onaylanmış.Bugün bana söyledikleri bunlar.
İşin öteki tarafı,Liglere başvuru tarihlerine kadar,Büyükçekmece belediyesi ile görüşeceğiz,birkaç sponsor ile görüşeceğiz.Şayet kabul ederlerse,BÜYÜKÇEKMECE GENÇLİKSPOR kulübü birleşecek ve belediyenin de maddi desteği ile A takımı Türkiye Deplasmanlı Bölgesel ligine katılacak.
Şayet önümüzdeki bir buçuk ay içinde yani Bölgesel lige başvuru tarihine kadar bu şekilde bir sponsor bulunamazsa,GENÇLİKSPOR POTAFORUM olarak İstanbul Liginde GENÇLER ve YILDIZLAR kategorilerine katılacak.
İşte bunların hepsi daha önceki çalışmalarımızda yazılıydı.Benim biraz ümitsizliğe düştüğüm bu olay bugün kesinleşip onay bana bildirilince,Yakuplusporda çok zor şartlarda kulüp olayını yürütmek zorunda kalacağımız da ortaya çıkınca,sizler için en iyi şartların GENÇLİKSPOR projesi olduğuna kanaat getirdim.
Üstelik bugün Yakupluspor başkanı ile Yakuplu İlköğretim Spor salonunda yaptığımız incelemede, o salonun ancak belediye ile üst düzey yazışmalar sonucu verilebileceği ortaya çıktı.Buna rağmen başkan yarın üst düzey yazışmalara başlayacaktı.
Şimdi burada şunu belirtmek isterim ki;Başkan ile ilk görüşüp projeyi sunduğumda Yakuplu İlköğretim Okulunun Spor Salonunu istediğimiz zaman kullanabileceğimizi söylemişti.Ben de hergün istiyorum dediğimde,tamam olur demişti.Bugün bunun olumsuz olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm.
İşte bu sıkıntılı durumdayken GENÇLİKSPOR Başkanından olumlu onay cevabı geldi.Yüce Allah'ın bir hikmeti işte.Hayırlısı olur inşallah.
Ancak GENÇLİKSPOR projesi onaylanınca,yarın Yakupluspor başkanına ben şartları artık daha fazla zorlamamamızı söyleyeceğim.Zaten o da tamamen benim hatırım için ve anlattığım projeye ikna olarak bu işe soyunmuştu.Sanırım pek fazla üzülmez.
Evet,değerli POTAFORUM üyeleri.Bu gelişme ile birlikte hemen seçme için gün ve yer konusunda GENÇLİKSPOR Başkanı Taner Özgüvenli ile görüştüm.Neresi boşsa hocam 3 Ağustos pazar günü yapabiliriz o salonda dedi.
Biz seçmeleri konuştuğumuz gibi 27 Temmuz Pazar günü saat 14.00 da yapacağız inşallah.Yer Yakupludaki İHLAS KOLEJİ spor salonu olacaktır büyük bir ihtimalle.Yine de birkaç güne kadar yeri tam netleştiririz.
Bu yer sizlere buradan duyurulacaktır.
Bu son gelişmeler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese sevgilerimle
Ahmet Dedeoğlu
Kemal Başaran
07-16-2008, 08:56 PM
Hayırlısı hocam ancak 3 ağustos tarihi geç olma olasılığıda fazlasıyla yüksek değilmi hocam?İhlas kolejinin spor salonunda gerçekleştirme ihtimali varsa oda olabilir.Bunu programını 27 Temmuz tarihine ayarlayan oyuncu arkadaşlarımız için belirtmek istedim.Forumda bir kaç arkadaşımızın İl dışından geleceği konusunda okumuştum çünkü.Ama sonuçta çok güzel bir gelişme olmuş gayet tabi.En azından dediğiniz gibi çok daha iyi şartlarda faaliyet gösteren ve maddi gücü daha yüksek bir kulüp olacağı kesin.
Baştada demiştim yüce Allah kapılarını açk tutuyor bize.Çok yoğun bir talep var ben siteye özelliklerini yazan arkadaşlarımızı dosyama kaydediyorum hocam.İstifade edersek iyi antrenman yapabilirsek,çok geç kalmazsak iyi işler yaparız Allah'ın izni ile değerli hocam ve değerli kardeşlerim.Hayırlısı neyse o olsun iyi niyetimizle bir işe başladık ve Yüce Hak mahcup etmesin.Başarılarının daim olduğu,örnek alınan bireylerin yetiştiği faydalı bir kulüp olacağız.Bunun için çalışacağız.Teşekkürler bu önemli ve güzel gelişmeler için Ahmet hocam.
Ahmet Dedeoğlu
07-16-2008, 09:01 PM
Peki.27 TEMMUZ Pazar günü saat 14.00 daki seçme programını değiştirmeyelim.Ya Yakupludaki İHLAS KOLEJİ spor salonunda yaparız.Ya da yarın öbürgün konuşup netleştireceğim GENÇLİKSPOR' un salonlarından birinde yapabiliriz bu seçmeleri.
Birinci alternatif daha yüksek yüzdeyle olabilir.
Tamamdır.
arda15
07-16-2008, 10:39 PM
bende hocam 10 kişiye yakın kişilere mesaj attım kulüp marıyanlara yarısındanda mesaj geri geldi onlara hep ben yakupluda yapılcak dedim şimdi bi daha mesajlara falan bakıyımda değişti diyim ahmet hoca ne zaman gün ve saatini söyliycek yazıyım..
Mişel Kul
07-16-2008, 11:49 PM
İnşallah bende katılabilirim.
arda15
07-16-2008, 11:50 PM
uzaktanmı gelceksin kardeşim
okidoki
07-22-2008, 12:03 AM
şİMDİ nerede yapılacak
Ahmet Dedeoğlu
07-22-2008, 12:14 AM
İhlas Koleji/İhlas Marmara Evleri-Yakuplu'da yapılacak.Adres ve detaylar topic'te yazılı.
anka13
07-27-2008, 05:07 AM
Tatilde Olmam Neeniyle Bu Harika Projeden Şu An Haberim Oldu.Eğer Sabah Spor Salonunu Bulabilirsem Kesinlikle Ordayım :D
Zeytinburnu'ndan tam olarak nası gelebilirim :D:D:D
arda15
07-27-2008, 07:12 PM
zeytinburnunda metrobüse bin metrobüs son durakta indikten sonra 145A ya bin ihlas kolejinde inicem de in spor salonunu bulursun:D sora sora yarın 2 de orda olmayaçalış
hamza26
07-27-2008, 08:12 PM
istanbulda olanlar için büyük bi şans bence kullanın !!!
arda15
07-27-2008, 08:35 PM
ewt bugün seçmeler yapuıldıgenç takım 9 kişi oldu 16 kişiye tamamlancak bana veya ahmet hocaya özel mesaj atıp nerde ne zaman olcağını öğrenin ve gelin imkanlar çok ii bilmediğiniz porjeler var:D
anka13
07-27-2008, 09:21 PM
Ahmet hocama özel msj attım (Hemende Sahiplendim :D) Yarin 2 de ordayım Bakırköyden otobüs Varmış :D
Ahmet Dedeoğlu
07-27-2008, 09:43 PM
Bugün üç saatlik yorucu ve tempolu bir idman yaptık.Seçilen de seçilmeyen de bugünü en verimli şekilde değerlendirmiş,hayatları boyunca kullanacakları dopdolu basketbol bilgilerini dağarcıklarına yüklemişlerdir sanıyorum.
Şu anda aldığımız karar,GENÇLER ligine katılıp,yıldızlar ligine katılmamak üzerine yoğunlaştı.Çünkü Yıldızlar seçmelerine katılım yetersizdi.Yıldızlar liginde oynayabilecek oyunculara da kulüp önerileri yapacağız.Mesela Erkan00 Bahçelievlerde oturuyor.Boyu uzun ve 94'lü.İhlas Kolejinde oynayabilir.İhlas Koleji idmanlarına gitsin,Taci hocaya benim selamımı söylesin.Orda bol bol oynama süresi bulur ve kendini geliştirir.Kim bilir ilerde tekrar yollarımız kesişebilir belki.:)Ozi de öyle.O da iyi.:)
Takımımız adına çok güzel projeler üretiyoruz.İnşallah RİBAUND programı başladığında,bir BASKETBOL ÖĞRENİYORUM köşesi açacağım.Bu köşede POTAFORUM GENÇLİKSPOR takımının oyuncuları salonda bizim nezaretimizde bugün yaptığımız gibi FUNDAMENTAL ve taktikleri uygulayacak ve kamera da çekecek.Sonra bu görüntüleri her programda RİBAUND programında Basketbol Öğreniyorum köşesinde yayınlayacağım.Böylece bizim takımın oyuncularını da yıl boyunca bütün Türkiye tanımış olacak.Yine aynı şekilde,bizim takımın maçlarını kamera ile çekeceğiz ve RİBAUND programında maç görüntülerini yayınlamayı düşünüyorum.Emeklerinin karşılığını her yönden alacaklar inşallah.
Ayrıca bugün idmandan sonra çok sevdiğim arkdaşım HALİL ÜNER aradı.A takımı Bölgesel lige sokalım beraber,dedi.Oğlu Berk Üner' i de takıma alalım,dedi.Detayları yarın öğle yemeğinde İhlas Kolejinde-Marmara Evlerinde konuşacağız.Sonra da 14.15' de Genç takımı idmanı var zaten.Şimdilik bu kadar yazıyorum.İşlerim çıktı.İnşallah çok güzel şeyler olacak.
Forumdan seçmeyi kazanan arkadaşlar varmı :) vardırda yinede merak eddim..
arda15
07-27-2008, 10:14 PM
ewt hocam potaforum gençlikspora seçilenler bi yerde yazılsın üyelik isimleriyle birlikte bi köşe açıp öyle yapalım ben isimlerini tam bilmiyorum siz başka kişilerede söylediniz ben onlaır bilmiyorum kemal hocada herkezin ismi vardı heralde
anka13
07-27-2008, 10:45 PM
arda sen takımdasın dimi :D
arda15
07-27-2008, 11:51 PM
ewt takımdayım sende olursun inş. yarın gel
anka13
07-28-2008, 12:26 AM
gelmez olurmuyum hiç :D 1 aydır antrenmansızım ama elimden geleni yapıcam
arda15
07-28-2008, 12:29 AM
inş. girersin kardeşim
arda15
07-28-2008, 06:01 PM
anka 13 neden gelmedin antremana yarın 2.30 da avr kesin gel bu sefer
GERİLLA
07-28-2008, 08:49 PM
Çok güzel bi haber istanbulda olanlar için
eet sadce istanbuldakiler için iyi bi haber istanbul dışı napsın(ddenizli)
arda15
07-28-2008, 08:49 PM
onlarda gelsin :D:D
GERİLLA
07-28-2008, 08:53 PM
onlarda gelsin :D:D
nasıl gelcez ya:(
arda15
07-28-2008, 09:02 PM
otogara gidiceksin biniceksin istanbul otobüsüne biniceksin geliceksin oynıycaksın yani başka kulüpte bizim kulübün baya takımı yok keşke olsa
GERİLLA
07-28-2008, 09:16 PM
otogara gidiceksin biniceksin istanbul otobüsüne biniceksin geliceksin oynıycaksın yani başka kulüpte bizim kulübün baya takımı yok keşke olsa
saol yane:D
arda15
07-28-2008, 09:17 PM
heheheh:D gel be ne olcak
GERİLLA
07-28-2008, 09:23 PM
heheheh:D gel be ne olcak
bende merak ettim gelsem mi ki;)
arda15
07-28-2008, 09:34 PM
kulüp çok kendine güveniyosan gel birlikte gideriz istersen takım bulmaya her konuda yardımcı olurum boyun var 94 lüsün kulüp buluruz sen aileni ikna et:Dşaka he gelmeye kalkma ama gelirsen her türlü yardım ederim:D
GERİLLA
07-28-2008, 10:35 PM
kulüp çok kendine güveniyosan gel birlikte gideriz istersen takım bulmaya her konuda yardımcı olurum boyun var 94 lüsün kulüp buluruz sen aileni ikna et:Dşaka he gelmeye kalkma ama gelirsen her türlü yardım ederim:D
saol biz istanbula bi tatile bile gidemiyoz bide bunun için mi gitcem (aslında gitmeyi cok isterim ama:D
arda15
07-28-2008, 10:35 PM
:Dgel ayarlarız
#23 CHOSEN·1
07-29-2008, 08:10 PM
hocam talihsiz bir kaza geçirdim... bileğim incildi 2-3 hafta yürüyemeyeceksin dediler... kusurura bakmayın hocam...:(:( ne yapabiliriz...?
Ahmet Dedeoğlu
07-29-2008, 08:24 PM
Geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.Sen bir iyileş.Önce sağlık.Kendine iyi bak.
ray_allen3
07-29-2008, 09:29 PM
arda15,GERİLLA burası sohbet odası değil gidin sohbet odasında konuşun ;)
GERİLLA
07-29-2008, 09:31 PM
arda15,GERİLLA burası sohbet odası değil gidin sohbet odasında konuşun ;)
saol :D
husnucanardil
07-29-2008, 09:38 PM
Arkadaşım forumda dikatini çektiyse bir teşekkür bölümü vardır.Teşekkür butonu konmasının sebebi saol, paylaşım için teşekkürler vb. cümleler kullanılmasın diye yapılmış.
psper
08-03-2008, 12:07 AM
Ahh be İstanbulda olmak vardı
abi ben istanbuldayım yine de kacırdım secmeleri ya .
arda15
08-03-2008, 12:08 AM
sadece genç takım var yıldız takım fln yok yoğun talep olmadığından dolayı
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.