Orijinalini görmek için tıklayınız : Basketbola destek
MasterCoach
06-20-2007, 09:36 PM
Bizler basketboldan ekmeğimizi kazanan insanlarız.Bir kaçımız sporcu birkaçımız antrenör...Basketbol kulüplerine desetk olan firmalar belli;ülker, efes,banvit mutlu akü..Artık şuna dikkat etmemiz lazım; eğer tavuk alıcaksak banvit,bisküvi alıcaksak ülker tavsiye etmiyorum ama alkol alıcaksak da efes almalıyız.Bu firmalar sayesinde çoğumuz bu işten para kazanıyor.Yatırımcılarda bu firmaları örnek alıyor..
Şuna hep kızmışımdır; Ya düzeni ben mi değiştircem ? yada benim aldığım bi tane bisküvi mi ? Beyler hepimiz bireyiz.Hepimizin bu toplumda bi yeri var.Sırf bu foruma üye olan insanla banvitten tavuk alsa ayda 1000 lerce tavuk eder...Bu şekilde bizimde onlara destek olmamız lazım.Bu firmalar yıllardır bu işe yatırım yapıyor daha çok kazandıkça daha çok yatırım yapacaklardır...
coolboy_4192
06-20-2007, 09:44 PM
mantıklı ancak daha çok kazanması değil firmanın
aksine takım başarılı olursa destek verir ayrıca oyak renault için de şimdi renault mu alacağız araba diye :D biraz şakaya vurdum ancak ciddi anlamda düşünürsek biz ürün alsak dahi takım başarılı olursa bize yarar
sebece
06-21-2007, 01:33 PM
tamamen katılıyorum.bunu tamamen artmasını bekliyoruz.diğer firmalarında tamamen basketbolun içerisinde olmasını istiyoruz..
sbbc
Red_Auerbach
06-21-2007, 02:30 PM
Belki birçoğumuz bu hikayeyi duymuştur ama bu konuda her seferinde hatırlatılması anlatılması gereken bir hikaye:
İbrahim peygamber Kral Nemrut tarafından ateş dolu bir çukura atılacaktır. Bunu duyan bir karınca ağzına bir damla su alıp odun yığınına doğru giderken, diğer karıncalar sormuşlar. Sen ne yapıyorsun böyle diye.
Su taşıyan karınca da cevap vermiş: "Duydum ki Nemrud, Hz. İbrahim'i yakmak için büyük bir ateş tutuşturmuş.İşte o ateşi söndürmek için koşuyorum."
Tabi bu cevabı işiten diğer karınca acı acı gülmüş ve arkadaşına:"Yahu o cehennemi andıran ateşe karşı senin bir damla suyun ne yapabilir ki?" deyince,
Su taşıyan karınca:"Olsun! Hiç olmazsa dostluğum belli olsun! Tarafım belli olsun!" demiş.
Arkadaşlar eğer basketbolu seviyorsak hergün basketbol gelişsin şöyle olsun böyle olsun diyorsak ve sadece söylemekle kalıyorsak bilin ki diliniz basketbolun gelişmesini istiyorum dese de aslında yaptıklarınızla(ya da yapmadıklarınızla) basketbolun gelişmesini istemiyorsunuz demektir. Hocamız MasterCoach gerçekten de çok önemli ve ciddi ciddi konuşulması yayılması gereken bir konuyu gündeme getirdi. Tavuk alacaksak banvit'ten, bisküvi vs alacaksak ülker'den alkol ben de kullanmam ama alan için söylüyorum alacaklarsa Efes'ten alsınlar. Herkes kendi açısından bakarsa ben yerimi belli edeyim derse zaten iş bitmiştir. Çok kısa zamanda basketbolumuz hak ettiği yerlere gelir.
Teşekkürler hocam...
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.