PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1x1 top alma prensipleri

serkan
06-22-2007, 01:47 AM
bu prensipler bütün oyuncuların hücumda topsuz durumda iken yapması ve bilmesi gereken temel tekniklerdir.

NOT:Bu çalışmayı gözünüzde canlandırmak için coachı top of the key e koyalım.sizde forvetteki toplu oyuncu olun.

İşleyiş başlangıç aşamasında forvet oyuncusu coachı paslar şeklinde olsun.

1-forvet coacha pas low posta çok hızlı bir sprint yapıyor ve sprint ile tekrar forvete gelip pas istiyor coachtan.(sprint-sprint)
2-forvet coacha pas low posta cut.reverse yaparak coachtan pas alma.
(make a reverse)
3-forvet coacha pas low posta cut.etrafından dolaşarak coachtan pas alma.
(around the defense)
4-forvet coacha pas painte cut coachla göz göze gelip savunmacısını topa doğru iterek geriye açılıp seal yaparak coachtan pas alma.
(contact with the coach)
5-forvet coacha pas savunmacısı uyanıklık yapıp nereye çıkacağını tahmin edip erken hareket etmişse forvet açılarak.baseline a açılarak.cornere açılarak.coachtan pas alma.
(cut away from the defense)
6-forvet coacha pas low posta cut back door deneyerek coachtan pas alma.
(back door cut)
7-forvet coacha pas L hareketi ile pas alma.
(the ''L'' moves)

arkadaşlara yararlı olacağın inanıyorum.İngilizcem pek iyi değil hatalarım vardır mutlaka bu konuda eksikliğim oldu ise affedin.
geç saatlerde yazdım belki bir kaç teknik hatırlamamış olabilirim.eklemek isterseniz tartışmak isterseniz memnun olurum.

ziya15
07-08-2007, 10:00 PM
NOT:27 haziranda bursa yeşimsporun minik takımını ankaraya getireceğim.2 temmuza kadar ankaradayım.tanışmak için fırsat olabilir.beklerim.(adım:serkan)

Nahcıvana gelmeyi düşünüyor musunuz ? :p Ben burdayım ama ne gelen var ne giden. Dediğim gibi burda gruplaşmalar tabiri caizse "Olmadı bile" :(

serkan
07-28-2007, 07:57 PM
dediğim gibi çizme işini becerebilsem çok iyi olurdu.inşallah ben sana müsvedde vereceğim sen yapabilirsin inşallah.sözüm var unutmadım.

serkan
07-29-2007, 01:55 AM
taylan ben msn e giremiyorum. girdiğimde de seninle çakışmıyorum.bana adres bıraksan msn e yada sitede adresine ulaşabileceğim bir yer varsa oradan posta adresini alayım.ben hazırlar gönderirim.