PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EFE (falcon)KARDEŞİM BAŞINIZ SAĞOLSUN.

Kemal Başaran
07-05-2008, 10:58 PM
Sitemizin değerli admini Efe kardeşimizin anneannesi geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirip hakkın rahmetine kavuşmuştur.Biz bir aileyiz ve kötü zamanlarda kenetlenip acıyı paylaşmamız gerektiğinin hafifletmemiz gerektiğinin bilincindeyiz.Değerli kardeşim Efe'ye ve ailesine sabır büyüğümüz anneannemize yüce haktan rahmet diliyoruz.Emin ol kardeşim Cennet kapılarından içeri girmiştir anneannen Allah'ın izni ile..Seni seviyoruz,yanındayız...

Ahmet Dedeoğlu
07-05-2008, 11:05 PM
Başın sağolsun Efecim.Allah rahmet eylesin.Allahü teala anneannemizin mekanını cennet eylesin,geride kalanlara ve sizlere sabır ihsan eylesin.En son bana attığın mesajda Çankırıya gideceğini ve 4-5 gün olmayacağını söylemiştin.Demek bunun içinmiş yolculuk.İşte hayat'ta böyle bir yolculuk.Ahirete giden bu yolculukta Yüce Allah bizlere hep iyi ve güzel şeyler yapmamızı ve razı olduğu yoldan sapmamamızı nasip eylesin.Amin.Tekrar başın sağolsun oğlum.

cbasket
07-05-2008, 11:06 PM
başın sağolsun efe

mcgrady_1
07-05-2008, 11:10 PM
Başınız saolsun... :(

Falcon
07-05-2008, 11:15 PM
Başın sağolsun Efecim.Allah rahmet eylesin.Allahü teala anneannemizin mekanını cennet eylesin,geride kalanlara ve sizlere sabır ihsan eylesin.En son bana attığın mesajda Çankırıya gideceğini ve 4-5 gün olmayacağını söylemiştin.Demek bunun içinmiş yolculuk.İşte hayat'ta böyle bir yolculuk.Ahirete giden bu yolculukta Yüce Allah bizlere hep iyi ve güzel şeyler yapmamızı ve razı olduğu yoldan sapmamamızı nasip eylesin.Amin.Tekrar başın sağolsun oğlum.

Hepiniz sağolun arkadaşlar. Hocam anneannem Ankara'da yaşıyordu bizim evimizde. Bu ara çok hastalık oldu. Çankırı'da dayım yaşıyor. O kalp krizi geçirmişti önceki hafta. O ara gene gitmiştim. Tekrar gidiyim görüyüm dedim. Ben yola çıktıktan yarım saat sonra anneannem vefat etmiş.Yola çıkarkende çok iyi görünüyordu. Duyunca yıkıldım. Çok üzüldüm. Hastaydı. Çok çekti. Ama adım kadar eminim o şuanda çok rahat. Allah umarım sizlere göstermez.

Kemal Başaran
07-05-2008, 11:21 PM
Kelimeler teselli olurmu bilmiyoruz kardeşim ama ölümlü dünyadayız bunu gayet iyi biliyoruz.Sınavmızdan geçiyoruz işte her gün eksliyor ömrümüzden düşüyor takvimler birer birer..Saatler geçtikçe biz biraz daha yaklaşıyoruz.Soruyormuyuz bugün ne yaptık cennete sahip olabilmek için bilmiyorum ama onu hak edecek neler yapıyoruz bir göz önünden geçirmeliyiz.Yıkılmamak olanaksız be kardeşim.Ama anneannemizin şimdi bizden beklediği tek şey vardır.DUA...Dua edelim gönderelim ruhu şad olsun toprağı bol olsun...

Falcon
07-05-2008, 11:25 PM
Ayrıca hepiniz gerçekten çok iyi insanlarsınız. Yanımda olmanızı bilmek gerçekten acımı biraz olsun dindiriyor. Kemal hocamın dediği gibi acılar paylaşılınca hafifliyor. Biz bir aileyiz ve hep öyle kalıcaz

karantina
07-05-2008, 11:28 PM
başınız sağolsun.allah akrabanızın mekanını cennet eylesin inş.

Ahmet Dedeoğlu
07-05-2008, 11:34 PM
Hepimiz bir şekilde gördük ve göreceğiz.Hayat böyle.Acılar insanı olgunlaştırıyor.Sabır gücü artıyor,hayata bakışı değişiyor.Daha toleranslı,daha anlayışlı,daha merhametli ve şefkatli oluyor acı çeken insanlar.
Ölüm Allah'ın emri.Bir gün hepimiz öleceğiz.Bundan kaçış yok.Bu hayat bir hayal,bir rüya.Gerçek hayat öldükten sonra başlıyor.Hem de sonsuz bir hayat.İşte bütün mesele burada, o hayattaki sonsuz mutluluğa yani CENNET ' e götüren güzel işler yapmak,insanlara ve bütün mahlukata, öteki tarafı düşünüp şefkatle ve merhametle yaklaşmak.Bugün varız yarın yoğuz.Kırmayalım,incitmeyelim birbirimizi.Bu dünyada kimi severseniz ahirette onunla beraber olursunuz.Onun için hep iyi olalım ve iyileri gördük mü sevelim,onlarla çok iyi dost olalım.Bize ahirette fayda sağlayacak güzel dostluklar kurup güzel işler yapalım.Yüce Peygamberimizin bir hadisi şerifi var bu konuda." Kişi sevdiği ile beraberdir." Anneannen eminim şimdi kabrinde mutlu ve huzurludur.Biz de arkasından bir fatiha ve üç ihlas okuyalım.Potaforumdaki herkes okusun.Bu dualar kabirdekilere gümüş tepside dünyadaki sevdiklerinden hediye olarak sunuluyor.Aynı duayı Hasan Doğan için de yapmak istiyorum,yakından tanımasam da tanıdığım kadarıyla içimden geldi.Hem anneannen hem de Hasan Doğan için çok üzüldüm.İnsanız işte.Zayıfız.
Benim dostlarıma ettiğim bir dua var." Cennette komşu oluruz inşallah." Bu duam bütün potaforum ailesi için geçerlidir.

Kemal Başaran
07-05-2008, 11:41 PM
Çok sağolun hocam gerçekten çok doğru şeyler söylediniz..Varolunuz..

umut62
07-05-2008, 11:54 PM
Başın sağolsun Efecim. Daha öncede demiştim ama burda görünce birkez daha söylemek istedim. Acın acımızdır...

SG13
07-06-2008, 12:03 AM
başın sağolsun eFe .. :(

MKS_28
07-06-2008, 02:05 AM
başınız saolsun. mekanı cennet olsun.

Tim_Duncan#21
07-06-2008, 02:48 AM
Başın Sağolsun Kardeş...Her Ne Kadar Kimsenin Başıına Gelmesini İstemediğinde Haklı Olsanda Elbet Birgün Bunu Göreceğiz....

tblforum
07-06-2008, 10:41 AM
Gerçekten çok üzücü bir durum. Başın sağolsun kardeşim...

ersan ilyasova
07-06-2008, 11:55 AM
Geçmiş Olsun Kardeşim.Başınız Sağolsun.

Duracell
07-15-2008, 12:32 AM
Efe, kardeşim, Allah anneannenin mekanını cennet eylesin. Nasıl şefaat dilenir, kelimeler nasıl kifayet gösterir bilmem ama, Allah sabır versin. Çok üzüldüm, dualarımız onunla.

arda15
07-15-2008, 01:17 AM
başın sağolsun efe biz bi aileyiz yani herkez birbirien her konuda destek çıkmalı