Orijinalini görmek için tıklayınız : bi sorum olacak (imza ekleme)
psikoz
06-27-2007, 04:15 PM
ya ben imza ekliyemiyorum boyutu yetiyo ama eklenmiyo nasıl ekliyeceğim onu sölerseniz sevinirim
ersan ilyasova
06-27-2007, 08:49 PM
evet yabir çok kişi ekledi yanlız diim taylan hocamızınkigibi bir za ise olmuyo ben denedim taylan hocamınkiyle aynıydı olmadı
arkadaşlar daha önce de dedim eğer [Only Registered Users Can See Links] adresine önce fotonuzu upload edip sonra da imzanızı ayarlarken ordan resim ekle diyip imageshack in size verdiği Direct Link adresini kullanırsanız isterseniz wallpaper boyutlarında resimleri bile imzanıza koyabilirsiniz, ama bunu pek tavsyie etmiyorum nahoş durabilir.
Profilinize girin Signatür Ayarlarınız ([Only Registered Users Can See Links]) var ona tıkla acılan sayfada gözat butonu var ordan resmin yolunu göstereceksin bu kadar basit.
Hocam okdr basit diosun okdr ını bizde biliyoruz ama boyutu yetti halde hala büyük diyor bnm porbleimmde o ...
oFFFFFFFFFFF .... !!
ersan ilyasova
07-13-2007, 04:05 PM
bence bu resimlerle alkalo bir şyler ben 4 tanede denedim onlar olmadı başka imzalar resimler koyun
king.lebron
07-13-2007, 06:44 PM
imageshack'e yükledikten sonra direk link değil,hotlink forums seçeneğindeki kodu imzanıza yapıştırın,hiçbir dorun kalmayacaktır
alleniverson
08-02-2007, 06:21 PM
arkadaşlar ben böyle yaptım :
imzamızı yazdığımız yere imzamızı yazıyoruz. resim ekler gibi üstteki dağ simgesine tıklıyoruz istediğimiz bir resmi internet sitesini kopyala yapıştır yapıp signatürümü kaydet diyoruz ben öyle yaptım
(YARDIMCI OLABİLSİYSEM NE MUTLU BANA )
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
EfesFan
08-04-2007, 05:42 PM
bnde aynen öle yaptım
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.